Тарас Дронь знімає повнометражний фільм «Дім за склом»
Тарас Дронь знімає повнометражний фільм «Дім за склом»

Тарас Дронь знімає повнометражний фільм «Дім за склом»

Загальний бюджет – 25 млн грн, з яких 20 млн – державна підтримка.

Режисер Тарас Дронь знімає ігровий повнометражний фільм «Дім за склом». Виробництвом займаються кінокомпанія «Директорія Кіно» та неурядова організація «Сучасне Українське Кіно», про що повідомили пресрелізом.

Стрічка розповідає про зникнення пари підлітків під час святкування шкільного випускного. Мама зниклої дівчини Вікторія – ділова жінка, в якої в житті все ідеально. Однак, є підозра, що її донька займається розповсюдженням наркотиків. Аби не заплямувати репутацію, жінка розпочинає самостійні пошуки. Вона відмовляється вірити в припущення слідства та своєму колишньому чоловіку, якого вважає невдахою і справжньою причиною зникнення.

Головну роль виконує Ірина Веренич-Островська. Автори сценарію – Тарас Дронь, Якуб Присак.

Загальний бюджет фільму – 25 млн грн, з яких 20 млн – державна підтримка. Завершити виробництво стрічки планується на початку 2022 року. Прем'єра має відбутися восени 2022-го.

Проєкт фільму «Дім за склом» став переможцем 14-го пітчингу Держкіно. Також він брав участь у міжнародних програмах та пітчингах: Sofia Meetings в Болгарії, ArrasDays у Франції, Gap Financing Sessions Brussels у Бельгії.

Нагадаємо, у 2020 році повнометражний фільм Тараса Дроня «Із зав’язаними очима» переміг на Варшавському міжнародному кінофестивалі.

Фото: пресслужба кінокомпанії

Теги по теме
Кино украинское кино кинопроизводство
Источник материала
Поделиться сюжетом