Юрій Атаманюк заявив, що за цей рік олігархи знову розбагатіють
Юрій Атаманюк заявив, що за цей рік олігархи знову розбагатіють

Юрій Атаманюк заявив, що за цей рік олігархи знову розбагатіють

Про це він розповів у своєму блозі.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«Ми зараз в енергетичній кризі, але коли держава перебуває в енергетичній кризі, то погано повинно бути всім: і рядовому пенсіонеру і власнику металургійного гіганта. Моє передбачення: за результатами 2021 року у нас олігархи, попри прийнятий закон, знову багаторазово розбагатіють», - зазначив Атаманюк.

Експерт прогнозує, що за підсумком 2021 року олігархи розбагатіють, а звичайні люди стануть ще біднішими, тому що нічого не робиться: антимонопольне законодавство не приймається, а офшори стають чимось нормальним.

«Коли лідери Євросоюзу говорять про те, що Європа знаходиться в стані енергетичної кризи, то що ми чуємо від лідерів України? Всі говорять, що у нас все відмінно. Якщо Вітренко такий прекрасний менеджер, то чому він не закачав навесні в 4 рази дешевше газ – сьогодні Україна могла б на цьому заробити», - сказав Атаманюк.

На думку економіста, Євросоюз каже, що він знаходиться в кризі не через те, що ціна на комунальні платежі зросла: вони отримали компенсації і виплати. За словами експерта, в розвинених країнах витрати людей на домоволодіння становлять до 7%.

«Було 6,8% стане 7,2%: при зростанні зарплат взагалі не помітять. Їх цікавить два питання: перше – наявність газу, вугілля та електрики, а не ціна, і другий – доля підприємств, про яку нічого не говорять. Це ключове питання в Україні», - підкреслив Атаманюк.

За словами Атаманюка, програми з енергетичної безпеки у нас немає.

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк розповів, проти кого влада вводить податки.

Також Знай.ua, Юрій Атаманюк розповів, як можна убезпечити свою ГТС.

Источник материала
Поделиться сюжетом