Комаровський назвав цю осінь "останньою для багатьох" - в моргах немає місць
Комаровський назвав цю осінь "останньою для багатьох" - в моргах немає місць

Комаровський назвав цю осінь "останньою для багатьох" - в моргах немає місць

19 жовтня відомий харків'янин, дитячий лікар і педіатр Євген Комаровський виклав на особистій сторінці в Facebook відео, в якому емоційно закликав людей прищепитися від коронавірусної інфекції.

Відео під назвою "Остання осінь" доступно на YouTube-каналі Комаровського.

Гнів популярного лікаря спрямований на всіх

Свою промову Євген Комаровський почав дуже емоційно. Він вибачився за те, що йому важко підбирати слова, настільки сильно він злий. А злість лікаря спрямована на всіх українців, які досі не вакцинувалися від COVID-19. За словами чоловіка, "красива осінь, але походу для багатьох це остання осінь в цьому році і в житті...".

Він пояснив позицію тим, що зараз всі лікарні забиті хворими на коронавірус, а в моргах вже немає місця для нових трупів. Зате стоять величезні черги в ці морги з каталками і тілами померлих. А все через небажання багатьох українців зробити щеплення. Лікар закликав не вірити словам політиків, які запевняють, що в медичних установах ще багато вільних палат, насправді місця забиті, і з кожним днем черга збільшується.

Дісталося навіть Володимиру Зеленському

На хвилі емоційності Комаровський навів один показовий приклад. "Вишенька на торті: президент викладає пост про те, що єдиний спосіб уникнути локдауна – це прищеплюватися", - почав доктор. Після в коментарях посипалися негативні промови від "розумників", і Зеленський видалив пост, щоб не розгорявся черговий скандал. "Це ж дуже показовий кейс. Президент прибирає пост, де його критикують", - каже Комаровський, засуджуючи роботу комунікаційних радників президента.

Євген Комаровський назвав цю "осінь останньою для багатьох"

Зараз багато хто змінює рішення і хоче зробити щеплення, уточнює лікар, але не може, оскільки раніше ці люди купили підроблені сертифікати. А в лікарнях 99% всіх пацієнтів з COVID-19 – не щеплені. Комаровський просить "включити мізки" і піти в пункт вакцинації, щоб зберегти життя собі і близьким людям.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що осінні канікули в Україні продовжать через захворюваність серед школярів.

Також ми писали, що в Україні стартує опалювальний сезон: коли чекати тепла в Києві та регіонах.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом