Комітет Ради не встиг розглянути висловлювання "слуги" Третьякової про смерть нардепа Полякова
Комітет Ради не встиг розглянути висловлювання "слуги" Третьякової про смерть нардепа Полякова

Комітет Ради не встиг розглянути висловлювання "слуги" Третьякової про смерть нардепа Полякова

Третьякова не вперше потрапляє у скандали / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Комітет Верховної Ради України з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України сьогодні не розглядав питання щодо висловлювань народного депутата від "Слуги народу" Галини Третьякової.

Про це у коментарі УНІАН повідомив голова комітету, народний депутат від "Слуги народу" Сергій Кальченко.

Відповідаючи на запитання, чи на комітеті сьогодні розглядалося питання щодо ситуації з висловлюваннями Третьякової, він відповів: "Ні, бо звернення вчора ввечері тільки надійшло. То ми просто не встигали, тому на наступному засіданні розглянемо".

Скандал з Третьяковою: що відомо

Народний депутат від групи "Партія "За майбутнє" Антон Поляков помер у Києві у ніч на 8 жовтня. Депутата в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. Медикам "швидкої" не вдалося реанімувати його.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) з позначкою "природна смерть". У поліції розглядають кілька версій.

Після того, як стало відомо про смерть Полякова, Третьякова у чаті фракції написала: "На одного ворога менше". Пізніше на засіданні ВР, замість вибачень, вона намагалася переконати, що мала рацію.

Після цього всі фракції підписали листа до Регламентного комітету ВР, у якому просять на 5 днів відсторонити Третьякову від участі у пленарних засіданнях.

У групі "Партія "За майбутнє" наполягають на відкликанні Третьякової з посади голови комітету.

Автор: Таня Поляковська

Теги по теме
Слуга народу
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны