Пішла гуляти посеред ночі, поки батьки спали: 17-річна українка загинула в страшній аварії, згоріли всі живцем
Пішла гуляти посеред ночі, поки батьки спали: 17-річна українка загинула в страшній аварії, згоріли всі живцем

Пішла гуляти посеред ночі, поки батьки спали: 17-річна українка загинула в страшній аварії, згоріли всі живцем

Стало відомо про те, що на Закарпатті загинула 17-річна учасниця шоу "Угорщина має талант". Намагалася попросити допомоги в соціальній мережі Facebook, але нічого не допомогло.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Про це повідомляти угорське видання Blikk.

Сталася трагедія в селі Великі Лучки, що на Закарпатті. Карина Чонтош, яка брала участь у проекті "Угорщина має талант", а також ще троє молодих хлопців згоріли живцем в автомобілі, який врізався в Евакуатор.

Аварія, фото: Національна поліція

Вона разом з сім'єю жила в місті Чоп, і як розповіла пізніше сестра Карини, дівчина не попередила батьків, і пішла гуляти з друзями. Вона була одягнена в домашній одяг-тапочки і футболку.

"Ми не знаємо точно, в який час вона могла піти з дому, ми думали, що вона спить у своїй кімнаті. Вона пішла прямо в тапках, без куртки, в дуже тонкій футболці. Карина завжди любила дуже добре одягатися.. Це все дуже дивно - і те, що вона намагалася попросити про допомогу в Facebook вже після аварії, хоча наскільки нам відомо, вона загинула миттєво" - розповідає Сандра про те, що трапилося. Вона дуже важко переживає втрату сестри.

Карина Чонтош, фото: Facebook

В угорській пресі поширюють інформацію про те, що дівчина померла не відразу, а виявилася заблокована в автомобілі, який горів. При цьому, нібито вона навіть встигла написати повідомлення в закриту групу в Facebook із закликом про допомогу.

Сім'я не може досі оклематься, і до останнього вони не вірили, що Карина загинула в аварії. Мама дзвонила подругам дочки з надією, що вона спить у них вдома, однак, всі спроби марні.

Коли співробітники правоохоронних органів віддали батькам ланцюжок і ключі від дверей, то надія просто випарувалася.

Сандра каже, що мама дуже важко переживає загибель дочки, і кілька разів навіть довелося викликати медиків. Співробітники правоохоронних органів продовжують розслідувати справу, і встановлюють справжні причини аварії. Сталося це в п'ятницю, 15 Жовтня.

Раніше повідомляли, під Житомиром стадо корів зупинило машину порушника. Тварини виконали роботу поліцейських і зупинили погоню.

Як повідомляв Знай.ua, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.ua писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.

Теги по теме
Закарпатье
Источник материала
Поделиться сюжетом