На Донбасі внаслідок обстрілів окупантів поранено українського бійця
На Донбасі внаслідок обстрілів окупантів поранено українського бійця

На Донбасі внаслідок обстрілів окупантів поранено українського бійця

На Донбасі внаслідок обстрілів окупантів поранено українського бійця. Про це повідомляється у ранковому зведенні пресцентру штабу операції Об’єднаних сил.

Російсько-окупаційні війська вчора 14 разів порушили режим припинення вогню, з них три - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, в районі населених пунктів Новоселівка Друга та Верхньоторецьке ворог застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснив скидання ВОГ-25. Крім того, на Донеччинні зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний.

Станом на 7:00 ранку 21 жовтня окупаційні війська один раз порушили режиму припинення вогню: в районі Луганського ворог вів вогонь зі стрілецької зброї.

Щоб змусити противника припинити вогневу активність, захисники України відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, додали у штабі.

Теги по теме
Украина Обстрел Донбасс ООС военные Боевики
Источник материала
Поделиться сюжетом