У Москві ураган пошкодив Кремль: відео дня
У Москві ураган пошкодив Кремль: відео дня

У Москві ураган пошкодив Кремль: відео дня

Несприятливі погодні умови призвели до пошкодження Кремля в Москві. Вдень 22 жовтня піднявся сильний шквальний вітер, сила якого вирвала зубець зі стіни і зламала будівельні ліси.

Відео опублікував Telegram-канал Shot.

Масштаби пошкодження

Як і передавав раніше Гідрометцентр Російської Федерації, на території Москви 22 жовтня вдень пройшов холодний фронт, який спричинив південно-західний вітер з поривами до 15-20 м/с. Мерлони кремлівської стіни не витримали негоду, в результаті кілька зубців пошкодилося, один повністю впав.

Сильний вітер зірвав з кремлівської стіни зубець і будівельні ліси

Також на стіні були встановлені будівельні ліси для проведення реставрації та ремонту локальних пошкоджених областей стіни, але вітер їм теж не дав шансів. Очевидці зняли на камеру, як ліси зриває зі стіни і кидає на землю шквальний вітер.

Шкода архітектурній споруді завдана недалеко від мавзолею і Спаської вежі. Інформації про постраждалих немає, але головне управління МНС Росії по Москві поширило екстрене попередження про сильний вітер.

Негода вже завдала невеликої шкоди місту

У Москві оголошено "жовтий" рівень погодної небезпеки. Рятувальники рекомендують людям не ходити біля об'єктів, погано прикріплених до землі. Також бажано обходити сміттєві баки, хиткі конструкції і рекламні щити на вулиці, машину паркувати в місцях, вільних від дерев або інших високих об'єктів, які можуть впасти від поривів.

Протягом дня в рятувальні служби надходили повідомлення про невеликі руйнування: падіння білбордів і дерев, кілька машин пошкоджені через прилетівші з нізвідки предмети.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що погода на вихідних, 23 і 24 Жовтня: синоптик Наталка Діденко прогнозує похолодання і вітер.

Також ми писали, що у будинок заступника голови офісу Президента Ігоря Жовкви кинули коктейль Молотова.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом