Алек Болдвін уперше прокоментував вбивство Галини Гатчинс на зйомках фільму у США: «Моє серце розбите»
Алек Болдвін уперше прокоментував вбивство Галини Гатчинс на зйомках фільму у США: «Моє серце розбите»

Алек Болдвін уперше прокоментував вбивство Галини Гатчинс на зйомках фільму у США: «Моє серце розбите»

Американський актор Алек Болдвін, який на зйомках застрелив українську операторку Галину Гатчинс, вперше прокоментував ситуацію. 

Свій коментар він опублікував у мережі Twitter.

Актор Алек Болдуїн написав у мережі слова про те, що йому дуже шкода. У зірки просто немає слів, аби передати що він відчуваває — це не тільки сум, а ще й справжній шок. Ситуацію Алек Болдвін називає трагічним нещасним випадком. 

Галину Гатчинс актор називає шанованою колегою, а також матір’ю и дружиною. Алек підкреслив, що зараз він на 100 % співпрацює зі слідством. Він хоче зрозуміти, як таке взагалі могло статися. 

Крім цього, Алек Болдвін написав у мережі, що він підтримує чоловіка Галини та її дітей. «Моє серце розбите», — резюмував Алек Болдвін.

Алек Болдвін прокоментував убивство українки Галини Гатчинс

Алек Болдуїн застрелив українку Галину Гатчинс

Трагедія сталася під час зйомок фільму в стилі вестерн «Іржа». Актор репетирував і вистрілив зі зброї, яка була заряджена холостими патронами. Згодом у профсоюзі робітників розважальної індустрії США підтвердили той факт, що зброю було заряджено бойовими патронами, а не холостими. 

У результаті вистрілу Алека Болдвіна на репетиції постраждали Галина Гатчинс та режисер Джоел Соуз. На місце події прибула санітарна авіація. Жінку планували доставити у лікарню, однак медики уже не змогли її врятувати. 42-річна Галина Гатчинс померла у лікарні. А Джоела Соуза через кілька годин із лікарні виписали. Серйозних травм у  нього немає. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у мережі знайшли пророчі слова Алека Болдвіна: "Як це - випадково вбити людину?"

Також портал MY.UA писав, що операторка Галина Гатчинс, застрелена актором Алеком Болдвіном, народилася і виросла в Києві.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом