Погода на 26 жовтня: в Укргідрометцентрі попереджають про мороз
Погода на 26 жовтня: в Укргідрометцентрі попереджають про мороз

Погода на 26 жовтня: в Укргідрометцентрі попереджають про мороз

У вівторок, 26 жовтня, в Україні продовжить холоднішати. Синоптики прогнозують мороз вночі і до +12 градусів за Цельсієм вдень.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Погода в Україні 26 жовтня

За даними метеорологів, цього вівторка опадів по всій території України не очікується. У більшості регіонів України прогнозують малохмарну погоду.

Жителів Заходу і Сходу країни, а також Вінницької, Житомирської, Київської, Запорізької, Херсонської та Дніпропетровської областей попереджають про підвищену пожежну небезпеку.

По всій території України очікується південний вітер зі швидкістю від трьох до восьми метрів за секунду.  

Погода в Україні на 26 жовтня

Температура повітря

У вівторок, 26 жовтня, температура повітря вдень на Заході України становитиме від 12 до 14 градусів тепла. Вночі показники на градусниках опустяться до 0 - -4 градусів за Цельсієм.

У північних регіонах буде прохолодніше. У світлий час доби очікується температура повітря 9-11 градусів вище нуля, вночі – 0-2 градуси.

Згідно з даними Укргідрометцентру, на Сході вдень температура повітря коливатиметься від 6 до 11 градусів тепла. Вночі очікується мороз - від -3 до -7 градусів за Цельсієм.

Погода в Україні на 26 жовтня

На півдні України вдень 26 жовтня синоптики прогнозують 9-11 градусів вище нуля. Вночі температура повітря опуститься до + 2--3 градусів за Цельсієм.

У центральних областях цього вівторка у світлий час доби очікується температура повітря в межах 9-11 градусів вище нуля. Вночі буде мороз - від -1 до -4 градусів.

Нагадаємо, чи буде сніг на Новий Рік.

Читайте також, що Україну чекає мороз і сильні перепади температури взимку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом