Олена Зеленська знялася для Vogue UA з паралімпійцями: "Про кожного з них можна знімати фільм"
Олена Зеленська знялася для Vogue UA з паралімпійцями: "Про кожного з них можна знімати фільм"

Олена Зеленська знялася для Vogue UA з паралімпійцями: "Про кожного з них можна знімати фільм"

Журнал Vogue UA в листопадовому випуску представить читачам результат фотосесії першої леді Олени Зеленської з українськими паралімпійцями в рамках нового проекту "Не знаючи перешкод".

Подробиці - на офіційному сайті видання.

Захоплення мужністю спортсменів

Олена Зеленська бере участь у проекті в рамках власної ініціативи "Без бар'єрів", яка покликана підтримувати паралімпійців у їх прагненнях займатися улюбленою справою. За словами першої леді, вона завжди захоплювалася мужністю, завзятістю і безстрашністю наших спортсменів, а після знайомства з багатьма з них впевнена, що їх історії повинні дізнатися звичайні українці.

Журнал Vogue UA розпочав соціальний проект "не знаючи перешкод" для підтримки паралімпійців

Соціальний проект Vogue UA буде поступово знайомити читачів з людьми, які на останній Паралімпіаді в Токіо повернулися в Україну з 98-ма медалями. Завдяки їх старанням і жадобі до перемоги наша країна пересунулася на п'яте місце в загальному заліку держав за кількістю нагород.

"Про кожного з них можна знімати фільм, у кожного — своя сильна особиста історія. Я мрію, щоб на зошитах наших школярів був не Роналду, а Максим Крипак", - резюмувала Олена Зеленська.

Фешн-фотосесія в одязі елітних брендів

Для листопадового випуску відбулася професійна фотосесія за участю всіх героїв проекту і першої леді. На знімках видно, що образи підбирали не під стать звичайному життю кожного паралімпійця. На всіх спортсменахт - елітний дорогий одяг від брендів, речі яких можуть собі дозволити тільки дуже забезпечені люди.

Олена Зеленська знялася у фотосесії з паралімпійцями в елітному одязі

Дружина президента України, наприклад, постала перед камерою в жакеті Dolce & Gabbana, сукні Prada і човниках Jimmy Choo. Якщо проект ратує за доступність сприйняття людей з інвалідністю, то чому представляє їх як завсідників модних брендових бутиків?

Раніше портал MY.UA повідомляв, скандал з Pandora Papers: НАЗК не знайшло порушень у декларації Володимира Зеленського.

Також ми писали, що Оля Полякова заявила про відхід зі сцени: "Королеви ночі" більше не буде.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом