19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Історія зі зникненням Світлани Світличної обернулася загибеллю людини
Історія зі зникненням Світлани Світличної обернулася загибеллю людини

Історія зі зникненням Світлани Світличної обернулася загибеллю людини

Історія зі зникненням актриси Світлани Світличної закінчилася смертю звичайної людини, яку рятувальники не встигли знайти в лісі в Люберцях через резонансне зникнення відомої актриси.

Про це заявив на особистій сторінці в Facebook голова волонтерського руху "ЛізаАлерт" Григорій Сергєєв.

Пошуки звичайних людей не в пріоритеті

За твердженням Григорія Сергєєва, його волонтери брали участь у пошуках Світличної. Її пропажа викликала великий резонанс в суспільстві, підключилося безліч загонів, навіть керівник слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін просив особисто його інформувати про хід пошуків.

Організація "ЛізаАлерт" направила більшу частину людей на пошуки Світлани Світличної, яка не встигла врятувати звичайну людину

В організацію "ЛізаАлерт" надійшла заявка, після чого до рятувальної операції приєднався практично весь місцевий штаб волонтерів. "Працювало два штаби, три навчених організатора, голова загону, два інформаційних координатора, група фахівців но прозвону лікарень, 42 людини виконували завдання на місцевості, пішки пройдено більше 30 км, всього виконано більше 20 таких завдань, розклеєно 2150 орієнтувань", - таку колосальну роботу довелося даремно виконати волонтерам.

При цьому Сергєєв звернувся до Бастрикіна з проханням не кидати напризволяще пошуки звичайних людей. Адже якщо зникає знаменитість, каже він, прості смертні не в пріоритеті.

Відсутність людей спричинила загибель людини

Через те, що більша частина волонтерів були задіяні в першій заявці, "другий пошук був запущений за залишковим принципом із залученням тих людей, які ще могли надати допомогу". Мова йде про пошук і порятунок звичайної людини, яка зникла в лісі Люберці, Підмосков'є. До неї "ЛізаАлерт" не встигла направити співробітників, і вона загинула.

Світлана Світлична на "Росія 1". Актриса ховалася в готелі

В цей час Світлична ховалася і відпочивала в готелі, яку оплатила популярна програма на телеканалі "Росія 1". Актриса взяла участь у новому випуску цієї передачі, присвяченій непростим відносинам з сином Олексієм. А ведучий Андрій Малахов опублікував в Instagram фото зі Світланою і підписав "Знайшлася!".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Світлана Світлична пропала: що відомо про зникнення актриси з "Діамантової руки".

Також ми писали, що ведучого "Модного вироку" В'ячеслава Зайцева екстрено госпіталізували.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом