20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Містична" ДТП на Тернопільщині: наречений за ґратами, наречена - на тому світі
"Містична" ДТП на Тернопільщині: наречений за ґратами, наречена - на тому світі

"Містична" ДТП на Тернопільщині: наречений за ґратами, наречена - на тому світі

Аварія, яка трапилася вночі 24 жовтня на трасі Стрий – Ізварине (Тернопільська область), забрала життя двох людей. П'яному на той момент водієві загрожує від 7 до 12 років в'язниці. Але знайомі люди стверджують, що присутня "містика".

Подробиці пише прес-служба Національної поліції.

Деталі злощасної аварії

Приблизно о першій годині ночі автомобіль марки Mitsubishi Galant з чотирма пасажирами всередині їхав по трасі Стрий – Ізварине. Раптово на порожній дорозі машина не впоралася з керуванням, вилетіла в кювет, перекинулася і вдарилася в електроопору. Пізніше в крові 30-річного Тараса Голубкова правоохоронці виявили 1,52 проміле алкоголю.

В результаті аварії загинуло дві людини: співробітник міграційної служби Іван Шептак і 22-річна Ірина Бондар, студентка магістратури в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка. Дівчина була нареченою водія, пара планувала весілля. Четверта постраждала сильно пошкодила вухо, їй загрожує ампутація.

Містицизм в тому, що сталося

Хоч деталі аварії чітко вказують, що ДТП сталася через нетверезість водія, родичі і знайомі Тараса стверджують, що тут замішаний містицизм. Нібито чоловік дуже рідко пив і дбайливо ставився до своєї машини, тому дивно, що він міг дозволити собі сісти за кермо в нетверезому вигляді. Ще більш неправдоподібно, що три людини, включаючи його наречену, погодилися вночі їхати разом з Тарасом, коли той був п'яний.   

Тарас Голубков плекав свій автомобіль Mitsubishi Galant і не міг сісти за кермо п'яним

Незважаючи на такі нюанси, поліція вже відкрила справу за ч.4 ст. 286-1 Кримінального кодексу. Тарасу Голубкову загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років із забороною водити транспортний засіб такий же період часу. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що літр бензину в Україні подорожчає до 35 гривень.

Також ми писали, що з'явилося відео ДТП у Харкові, зняте пасажирами Infiniti за кілька хвилин до аварії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом