Олена Філонова поховала близьку подругу і зняла це на камеру
Олена Філонова поховала близьку подругу і зняла це на камеру

Олена Філонова поховала близьку подругу і зняла це на камеру

Українська зірка, ведуча програми "Ревізор" і блогерка Олена Філонова незабаром після смерті батька втратила ще одну близьку людину.

Про це телеведуча розповіла на своїй сторінці в Instagram, вранці 29 жовтня.

"Померла наша дівчинка, Ірочка. Спочивай з миром, рідна. Нехай там тобі буде краще. Нескінченно любимо, будемо пам'ятати", - пише Філонова.

Ведуча зазначає, що покійна була їй близькою подругою, матір'ю чотирьох дітей. Вона мріяла про собаку. Все її життя перекреслив страшний діагноз - рак головного мозку 4-го ступеня. Тривалий час жінка боролася з хворобою. До останнього Ірина та її близькі сподівалися на диво. Але дива не трапилося. Жінка померла.

У своїй публікації Олена Філонова зазначає, що Ірина була прекрасною людиною, яких ведуча не зустрічала давно. Блогерка додала, що їй дуже важко писати все це, проте вона також подякувала підписникам, які допомагали Ірині фінансово.

Олена Філонова втратила близьку подругу. Скріншот Instagram/efilonova

У коментарях до публікації шанувальники телеведучої залишили безліч слів підтримки.

Олена Філонова втратила близьку подругу. Скріншот Instagram / efilonova

Олена Філонова багато плакала

Протягом дня Олена Філонова опублікувала багато сторіс, в яких плаче і розповідає про свою втрату. Пізніше блогерка також поділилася фотографією труни покійної і навіть відео безпосередньо з похорону. На ньому труну опускають в яму.

Олена Філонова втратила близьку подругу. Скріншот Instagram/efilonova

Олена Філонова просить пробачити її

Вранці в суботу Олена Філонова опублікувала ще одне відеозвернення, в якому просить вибачення за те, що могла когось образити своїми діями:

"Можливо, так, якісь мої дії можуть здатися, з вашого боку, не правильними. Але, мені здається, я маю повне право на хвилинну слабкість і поділитися тими почуттями, які переживаю... Я теж жива людина і маю право на свої емоції... Вибачте, якщо я когось чимось образила або зачепила", - каже Олена Філонова і ще раз дякує за підтримку.

Нагадаємо, що Олена Філонова розповіла про конфлікт з директором "Нового каналу".

Читайте також, що малюк Шерон Стоун помер у лікарні після відмови всіх органів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом