31 жовтня в Україні відзначають День автомобіліста: найкращі привітання
31 жовтня в Україні відзначають День автомобіліста: найкращі привітання

31 жовтня в Україні відзначають День автомобіліста: найкращі привітання

Щороку в останню неділю жовтня в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника. Це професійне свято усіх працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства України, а також автомобілістів-любителів.

Цього року свято припало на 31 жовтня. В останній день другого осіннього місяця можна яскраво привітати ваших родичів та друзів, які кермують транспортом.

Найкращі привітання з Днем автомобіліста

Цього осіннього дня хочу привітати Вас з професійним святом – Днем автомобіліста. Бажаю щастя, впевненості за кермом та успіху на дорозі в усіх поїздках. Хай Ваш автомобіль завжди буде на ходу, а повороти на дорозі і життєвому шляху ведуть Вас тільки в кращу сторону.

***

В Україні відзначають День автомобіліста

Сьогодні вітаємо усіх автомобілістів України: професіоналів і любителів – з професійним святом. Цього дня хочемо побажати вам міцного здоров’я і позитивної атмосфери за кермом. Нехай ваші дороги будуть чистими і рівними, баки завжди повними, рейси легкими, а пасажири приємними. Нехай на вашому шляху не зустрічаються ями. Нехай в житті все йде, як ви запланували. З Днем автомобіліста!

***

В Україні відзначають День автомобіліста

З днем автомобіліста і дорожника вітаємо усіх професіоналів своєї справи і водіїв-любителів. Бажаємо вам рівної і гладкої дороги, чіткої і правильної розмітки, лише зеленого світла на світлофорах і завжди повного бака. Хай ваші залізні коні ніколи не підводять на дорозі: голосно бурчать, швидко заводяться і радують вас лихою їздою тривалий час. Зі святом!

Нагадаємо, що літр бензину в Україні подорожчає до 35 гривень.

Читайте також, що ціни на бензин і дизель в Україні продовжують зростати.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом