На виборах у Харкові фіксують порушення на дільницях
На виборах у Харкові фіксують порушення на дільницях

На виборах у Харкові фіксують порушення на дільницях

Порушення, які свідчать про те, що невідомі люди, ймовірно, контролюють голосування, зафіксували на кількох дільницях Харкова, передає "5 канал".

За даними громадянської мережі ОПОРА, на дільницю, яка розташована в гуртожитку Харківського національного університету повітряних сил імені Кожедуба, одночасно прийшли курсанти у супроводі сторонніх осіб. Ці люди фотографували процес їх голосування. На іншій дільниці спостерігач зробив зауваження людині, яка незаконно там перебувала. Кажуть: особа не представилася і піти з дільниці відмовилася. Натомість заявила, що чекає на знайомих, які прийшли проголосувати. Спостерігачі ОПОРИ також побачили і наявність камер спостереження на одній із дільниць. Та зафіксували випадок фотографування бюлетеня.

Водночас у русі Чесно повідомили, що на одній із дільниць Харкова неправомірно зупинили голосування. Це сталося після того, як один із виборців вимагав, щоб йому видали бюлетень на підставі його паспорта в додатку "Дія". Зрештою 11 членів комісії не дозволили чоловіку проголосувати, і дільниця відкрилася.

Нагадаємо, у місті Золотоноша в Черкаській області, де нині проходять проміжні вибори до Верховної Ради, зловили жінку, яка на виході з дільниці №710880 відмічала виборців, які вже проголосували.

Теги по теме
Харьков выборы местные выборы
Источник материала
Поделиться сюжетом