19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
24 канал відсторонив від ефірів відомого журналіста через «ставлення до вакцинації»
24 канал відсторонив від ефірів відомого журналіста через «ставлення до вакцинації»

24 канал відсторонив від ефірів відомого журналіста через «ставлення до вакцинації»

Дмитро Гнап потрапив у скандал через своє ставлення до вакцинації
фото: tverezo.info

Керівництво телеканалу планує поновити співпрацю із ведучим та журналістом після завершення карантинних обмежень

24 канал призупинив співпрацю з відомим журналістом та телеведучим Дмитром Гнапом через «розбіжності у ставленні до вакцинації». Про це повідомляє видання «Детектор медіа» із посиланням на директора медіахолдингу «Люкс» Романа Андрейка.

«Ми співпрацюємо вже багато років. Гнап дуже талановитий автор і ведучий. З повагою ставлюся до його праці, разом ми створили багато чудових проєктів. Дмитро по-справжньому із захопленням ставиться до своєї роботи і це круто! Він став частиною 24 каналу, важливою частиною. Але серед багатьох політик у компанії є редакційна політика, і в частині ставлення до вакцинації і карантинних та інших обмежень також. Тут в кількох моментах наші ставлення до питання розійшлися, тому ми вирішили призупинити проєкти за участі Дмитра, аби його позиція не екстраполювалася на позицію 24-го щодо таких обмежень», – повідомив Андрейко.

Також директор медіахолдингу висловив сподівання, що Гнап повернеться на канал. За словами Андрейка, сторони погодили, що це станеться «після завершення карантинних обмежень».

В свою чергу Дмитро Гнап підтвердив інформацію про призупинення співпраці з 24 каналом і також припустив її відновлення після завершення жорсткого карантину.

«У нас справді є розбіжності щодо вакцинації. Я вважаю, що ця процедура повинна бути суто добровільною, бо лише сама людина може розпоряджатися своїм тілом… З керівництвом 24 каналу наші погляди щодо цього дійсно розійшлися, і мені повідомили про припинення співпраці на час пандемії...», – зазначив Гнап.

Журналіст додав, що в нього немає жодних претензій до керівництва каналу. Якщо в Україні вирішать, що чергова хвиля коронавірусної хвороби минула, і обмеження знімаються, він готовий поновити співпрацю.

Слід нагадати, що 27 жовтня Дмитро Гнап опублікував на своїй Facebook-сторінці пост з підтримкою власника київського ресторану «Nebos» Максима Богдановича, який відмовився виконувати карантинні приписи чиновників, зокрема, щодо обов'язкової наявності у відвідувачів сертифікатів про вакцинацію.

Нагадаємо, раніше соціальний психолог розказав про причини активності антивакцинаторів.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны