Ліонель Мессі пропустить кілька матчів через серйозні проблеми зі здоров'ям
Ліонель Мессі пропустить кілька матчів через серйозні проблеми зі здоров'ям

Ліонель Мессі пропустить кілька матчів через серйозні проблеми зі здоров'ям

У матчі четвертого туру Ліги чемпіонів глядачі не побачать форварда "Парі Сен-Жермена" Ліонеля Мессі.

Допомогти команді здобути перемогу над "РБ Лейпцигом" футболістові не дає проблема з коліном. Про це повідомляє спортивне видання "Чемпіонат".

Детальніше про травму Ліонеля Мессі

Згідно з інформацією прес-центру французького клубу, Ліонель Мессі, який нещодавно отримав серйозний забій, скаржиться на дискомфортні відчуття в області підколінного сухожилля з лівого боку. Також у футболіста болить коліно.

Мессі скаржиться на біль у коліні

Варто зазначити, що 31 жовтня Мессі взяв участь у тренуванні пд наглядом фізіотерапевта. Гравці і тренер клубу до кінця розраховували, що він зможе грати в матчі проти "РБ Лейпциг" у четвер, 3 листопада.

Заміна для Ліонеля Мессі

Футболіста у зв'язку з дискомфортом в області коліна замінили в матчі дванадцятого туру Ліги 1 проти французького ФК "Лілль", який закінчився з рахунком 2:1.

Як повідомляє джерело, у нападника паризької команди з'явилося відчуття дискомфорту ще на тренуванні, а під час гри Ліонель знову занепокоївся своїм станом.

Мессі не візьме участь у матчі 3 листопада

За цим послідувало рішення головного тренера "Парі Сен-Жермена" Маурісіо Почеттіно здійснити заміну футболіста заради дотримання запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що у кращого футболіста Динамо народився син: фото новонародженого.

Також MY.UA повідомляв про те, що екскапітана футбольної збірної України Тимощука звинуватили в контрабанді ікон в РФ на €10 млн.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны