На реперів Тревіса Скотта і Дрейка подали до суду через загибель восьми людей
На реперів Тревіса Скотта і Дрейка подали до суду через загибель восьми людей

На реперів Тревіса Скотта і Дрейка подали до суду через загибель восьми людей

Адвокати учасника Astroworld Fest подали позов до суду проти Тревіса Скотта і осіб, які організовували фестиваль в суботу, після чого в судові інстанції почало надходити безліч подібних позовів проти музиканта, на музичному фестивалі якого померло вісім осіб і сотні отримали поранення.

Позов, поданий до суду округу Харріс від імені пораненого учасника заходу Мануеля Соуза, відноситься не тільки до репера, але і до Live Nation, співорганізатора ScoreMore і Scott's Cactus Jack Records, повідомляє Billboard.

Детальніше про звинувачення

У позові музиканта та організаторів фестивалю звинувачують у неналежному плануванні та проведенні концерту без дотримання заходів безпеки.

Тревіс Скотт

"Замість цього вони свідомо ігнорували крайній ризик заподіяння шкоди любителям концертів, а в деяких випадках активно заохочували і розпалювали небезпечну поведінку" - стверджує в петиції адвокат Соуза Стів Херкер.

На думку юристів, подія на Astroworld Fest була передбачуваною і їй можна було запобігти.

Одна з вимог позивача - компенсація в розмірі понад 1 млн доларів за грубу недбалість організаторів.

Що відбувалося на фестивалі?

Згідно з текстом позову, трагедія сталася через ігнорування організаторами червоних прапорів і попереджувальних знаків ще до виступу Скотта, включаючи злом фанатами воріт безпеки при вході на територію фестивалю і сплеск натовпу, що стався вже під час виступу репера, коли деякі люди в натовпі вже отримали травми.

На фестивалі загинуло 8 людей

Не дивлячись на те, що відбувається, організатори нібито свідомо вирішили продовжити шоу і з часом сцена стала полем суцільного рукопашного бою, що призвело до смерті 8 осіб і поранень багатьох інших.

Раніше на MY.UA повідомлялося, що Оксімірона звинуватили в педофілії: спокусив 15-річну дівчинку, поки дружина не знала.

Нагадаємо також, що дочка репера Птахи прийшла на шоу "Пацанки" і розповіла, який жах створив з нею знаменитий батько.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом