ДТП в Ужгороді: п'яний водій зробив "перекид" і налетів на об'їзне коло
ДТП в Ужгороді: п'яний водій зробив "перекид" і налетів на об'їзне коло

ДТП в Ужгороді: п'яний водій зробив "перекид" і налетів на об'їзне коло

В Ужгороді вранці 5 листопада сталася ДТП: водій автомобіля Ford протаранив коло, розташоване недалеко від ринку. Чоловік не постраждав, але матиме неприємності.

Відео аварії доступно на платформі YouTube.

Подробиці зіткнення

На відео, яке зняла камера спостереження, видно машину, яка на великій швидкості мчить на об'їзний круг на перехресті. Водій Ford не впорався з керуванням, оскільки не розрахував швидкість, і врізався в бордюр, що обрамляє коло.

Через зіткнення автомобіль трохи "перекинувся", протаранив територію кола і вилетів на проїжджу частину з протилежного боку. Зупинився недалеко від місця події в цілості, хоч машина постраждала.

Аварія трапилася недалеко від місцевого ринку, який носить гучномовну назву в цій ситуації - "П'яний". Адже чоловік за кермом теж був далеко не в тверезому стані.

Відповідальність за пошкодження об'єкта

За інформацією Управління патрульної поліції Закарпатської області, співробітники, які приїхали на місце аварії, намагалися вмовити водія пройти тест на рівень алкоголю в крові, але той категорично відмовився. Правда, це було необов'язково, оскільки він явно ледве тримався на ногах і смутно розмовляв.

В Ужгороді п'яний водій протаранив об'їзне коло біля ринку

На горе-порушника правил дорожнього руху правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та ст. 124 (вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що український бізнесмен Анатолій Рибак загинув під час катання на квадроциклі.

Також ми писали, що більше 100 людей заживо згоріли через вибух бензовозу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом