2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Христина Асмус розсунула ноги і шокувала фанатів
Христина Асмус розсунула ноги і шокувала фанатів

Христина Асмус розсунула ноги і шокувала фанатів

Російська актриса Христина Асмус виклала короткий рекламний відеоролик в соціальних мережах і викликала бурхливе обговорення в коментарях.

Відео 33-річна зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram у понеділок, 9 листопада.

Христина Асмус розвела ноги

На відео Христина Астмус високо стрибає, розставивши ноги, і підриває хлопавку. На тлі грає пісня популярного італійського гурту Måneskin, які перемогли на Євробаченні-2021.  При цьому актриса одягнена в дуже короткі і широкі шорти. Саме одяг Асмус і став причиною обговорення, яке розгорілося в коментарях.

Все через те, що під час стрибка Христина Асмус "засвітила" перед камерою свою нижню білизну. У коментарях під публікацією шанувальники актриси жартували і намагалися зрозуміти, чи одягла зірка трусики під свої гіперкороткі шорти:

"Раз 10 переглянув. Так і не зміг зрозуміти одну дуже важливу річ. В трусиках або навіть без?" - спантеличився один з підписників.

"Пиріжок засвітила трошки", - пожартував інший фанат актриси.

"Не дивись під шорти! Не дивись під шорти!! Не дивись під шорти!!!",- поділився думками ще один шанувальник.

Варто зазначити, що всього на акаунт Христини Асмус підписано більше 4 мільйонів людей. Зараз публікація набрала майже 60 тис. лайків і 750 коментів.

Про Христину Асмус

Христина Мясникова (справжнє прізвище актриси) народилася в Калінінграді. Справжню популярність актриса отримала, зігравши Варю у відомому російському серіалі "Інтерни". Асмус також є кандидатом у майстри спорту зі спортивної гімнастики.

Христина Асмус з дочкою. Фото: Instagram / asmuskristina

Христина Асмус була одружена. Зі своїм чоловіком, російським коміком Гаріком Харламовим вона розлучилася в 2020-му році після восьми років шлюбу. у 2014-му році у пари народилася дочка Настя. Зараз дівчина живе матір'ю.

Нагадаємо, що Христина Асмус осоромилася фотографією з голими грудьми.

Читайте також, що "Кріпосна" Катерина Ковальчук підтвердила роман з російським коміком Гаріком Харламовим.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом