Нагірний Карабах: ЗС Вірменії обстрілюють азербайджанські позиції
Нагірний Карабах: ЗС Вірменії обстрілюють азербайджанські позиції

Нагірний Карабах: ЗС Вірменії обстрілюють азербайджанські позиції

КИЇВ. 13 листопада. УНН. З полудня, 13 листопада, підрозділи вірменських збройних сил із позицій у населеному пункті Йухари Шорджа Басаркечярського району зазнають обстрілу з різнокаліберної стрілецької зброї, снайперських гвинтівок та гранатометів. Про це пише УНН з посиланням на заяву Міноборони Азербайджану.

Деталі

У відомстві зазначили, що позиції Азербайджанської Армії, дислоковані у напрямку населеного пункту Зяйлик Кяя.

"Підрозділи Азербайджанської Армії вживають адекватних заходів для припинення провокації супротивника, наразі перестрілка в цьому напрямку триває", - йдеться в повідомленні.

Втрат серед особового складу Азербайджанської Армії немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення в Нагірному Карабасі: невідомий чоловік кинув гранату в азербайджанських військовослужбовців

Додамо

Ситуація у Нагірному Карабаху загострилася восени 2020 року. 27 вересня в регіоні почалися зіткнення збройними силами Вірменії та Азербайджану, які заперечують належність території.

У листопаді, через 44 дні боїв, Єреван і Баку за посередництвом Москви підписали тристоронню мирну угоду. Згідно з документом, зіткнення припинялися, Вірменія зобов'язалася передати Азербайджану сім районів, які він втратив близько 30 років тому 1994 року, а також місто Шуша (Шуші). Росія для контролю за виконанням умов мирної угоди направила до регіону майже 2 тис. миротворців.

Теги по теме
Армения Азербайджан Нагорный Карабах
Источник материала
Поделиться сюжетом