XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ 2021 – головна подія машинобудівної галузі України
XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ 2021 – головна подія машинобудівної галузі України

XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ 2021 – головна подія машинобудівної галузі України

16 - 19 листопада 2021 р. в МВЦ відбудеться XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

Головна виставкова подія України у галузі машинобудування, сучасних технологій металообробки та промислового обладнання. З 2005 року висока репутація Форуму постійно підтверджується сертифікатом Всесвітньої Асоціації Виставкової Індустрії (UFI).

Нинішнє ювілейне проведення Форуму об’єднало близько 250 провідних виробників і постачальників обладнання і технологій з 18 країн світу, які на площі понад 15 000 м² представлять найсучасніші досягнення інженерної та науково-технічної думки.

Цого року на Форумі представлена найактуальніша тематика Автоматизація та Робототехніка. Її експозиція представляє сучасні рішення для автоматизації виробництва, систем управління технологічними процесами та об'єктів промисловості в цілому.

Фахівців очікує оновлена й розширена експозиція виставки УкрЛитво. Адже, за висновками експертів, у зв'язку з пандемією і перебоями поставок з Китаю - основного постачальника готових ливарних виробів у світі - в України є шанс зайняти більш вигідне місце на ринку та змістити фокус зарубіжних інвесторів на вітчизняні компанії.

Експозиція спеціалізованої виставки Металообробка, яка традиційно займає центральне місце Форуму, цього року зібрала понад 110 компаній, серед яких всесвітньо відомі лідери-гіганти: DMG MORI, DURMAZLAR MAKINA, АБПЛАНАЛП УКРАЇНА, АЛІСТА, АРАМІС, ДОНМЕТ ЗАВОД АВТОГЕННОГО ОБЛАДНАННЯ, ФАВ КИЇВ, БИСТРОНІК УКРАЇНА, МАШІНТЕХ, ALFLETH ENGINEERING AG, DENER MAKINA, GALIKA AG, СТАН-КОМПЛЕКТ, HERMLE WWE AG, KNUTH WERKZEUGMASCHINEN GmbH та багато інших.

Гідравлічні й пневматичні системи є невід'ємною частиною будь-якої сучасної техніки - підвісок машин, трансмісій, підйомних механізмів, електродвигунів, генераторів, компресорного, вакуумного і насосного обладнання. Коло сфер їх застосування вкрай широке - це, зокрема, муніципальні служби, СТО, транспорт і логістика, торговельні мережі, міжнародні та державні перевізники, промислові та будівельні підприємства, медичні заклади тощо. На виставці Гідравліка, Пневматика будуть представлені вироби німецьких, польських, італійських, та турецьких компаній.

Незамінне у промислових процесах і Підйомно-транспортне, складське обладнання: на цій виставці ви побачите різні види складської, навантажувальної техніки, комплектуючих та супутніх матеріалів. Переважна більшість експонатів цієї виставки представлена українськими виробниками.

Експозиція виставки УкрЗварювання. До списку провідних світових виробників галузі - постійних учасників виставки, додалися нові не менш відомі фірми, зокрема - Weldman OÜ (Естонія), SAPI Sandstrahl und Anlagenbau GmbH (Німеччина). Відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з новинками в лінійці продукції, та спостерігати за демонстрацією роботи обладнання наживо.

Як і у попередні роки, ділова програма Форуму обсяжна, насичена змістовними науково-практичними й презентаційними заходами, і включає в себе різнопланові тематики - від ексклюзивних порад по модернізації промислового бізнесу від лідируючих компаній галузі, до стартапів, розроблених талановитими студентами українських університетів.

Так, всі дні Форуму діятиме ДИСКУСІЙНА ПЛАТФОРМА INDUSTRY 4.0 TECHNOLOGIES - відкритий бізнес-майданчик, сцена для презентації ідей та інновацій, і водночас ефективний інструмент для залучення клієнтів. Дискусійна платформа надасть фахівцям можливість ознайомитися з важкодоступною, вузькоспеціалізованою, актуальною інформацією ринку, зібраною і представленою топ-менеджерами компаній, яку складно знайти у вільному доступі за межами виставкових павільйонів Форуму.

За традицією, Товариство зварників України проведе XV відкритий конкурс зварників України "ЗОЛОТИЙ КУБОК БЕНАРДОСА - 2021"

16-19 листопада 2021р
Київ, пр-т Броварський, 15, МВЦ, м. Лівобережна

ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ ВИСТАВКИ: Пред'явити свідоцтво про вакцинацію або пройти безкоштовне експрес-тестування на території МВЦ!

Реєстрація на відвідування

Чекаємо на вас!
 

Теги по теме
Киев Бизнес
Источник материала
Поделиться сюжетом