19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українка Таню Муіньо зняла кривавий кліп для Post Malone і The Weeknd
Українка Таню Муіньо зняла кривавий кліп для Post Malone і The Weeknd

Українка Таню Муіньо зняла кривавий кліп для Post Malone і The Weeknd

Таню Муіньо - відома українська кліпмейкерша, дизайнер, стиліст, фотограф і режисер – зняла музичний кліп для канадського співака The Weeknd і американського репера Post Malone.

Відео опубліковано на YouTube-каналі виконавець.

Кліп у стилі кривавого бойовика

У профілі Post Malone на YouTube відео на пісню "One Right Now" було опубліковано 15 листопада, і за перші 11 годин воно набрало понад 1,5 млн переглядів. Пісня відразу підскочила на шосте місце рейтингу Billboard Hot 100. І стабільно продовжує набирати популярність, вражаючи глядачів.

За сюжетом, два виконавці є суперниками, які протягом усього хронометражу б'ються з ворогами, поступово добираючись ближче один до одного. На своєму шляху вони стріляють, підривають, б'ють – ллються ріки крові. А кінець далеко не позитивний - Post Malone і The Weeknd вистрілюють в голови і вбивають один одного.

Приголомшливі візуальні ефекти

У мережі кліпом українки захоплюються, називаючи його претендентом на міжнародні нагороди. Сама режисер опублікувала кілька кадрів на особистій сторінці в Instagram і написала: "One Right Now. Прямо зараз! Ви можете повірити? Я все ще ні! Велике спасибі всій команді - це було складно і шалено, але ми впоралися!".

Українка Таню Муіньо зняла кліп для виконавців The Weeknd і Post Malone на пісню "One Right Now"


У списку Таню Муіньо – не одна зірка світового масштабу, зокрема Cardi B, Lil Nas X, Katy Perry, ROSALÍA, MONATIK, NK, LAYAH, Скриптоніт та ін. Лише недавно кліп на пісню MONTERO (Call Me By Your Name) виграв MTV Europe Music Awards 2021 в Будапешті і MTV Music Video Awards 2021 в Нью-Йорку.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що бас-гітаристка Måneskin розбурхала віруючих хрестами в несподіваних місцях.

Також ми писали, що соліст Måneskin Даміано Давид виглядає в трусиках з панчішками краще багатьох жінок.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом