Зірка "50 відтінків сірого" звинуватила покійного Альфреда Хічкока в домаганнях
Зірка "50 відтінків сірого" звинуватила покійного Альфреда Хічкока в домаганнях

Зірка "50 відтінків сірого" звинуватила покійного Альфреда Хічкока в домаганнях

Актриса Дакота Джонсон з "П'ятдесяти відтінків сірого" і "Суспірії" заявила, що нині покійний режисер Альфред Хічкок домагався її бабусю — голлівудську зірку Тіппі Хедрен.

Коли на той час молода актриса Хедрен відмовила Хічкоку, він зробив все, щоб зруйнувати її кар'єру. Таку заяву Джонсон зробила в подкасті Awards Chatter від The Hollywood Reporter.

Детальніше про звинувачення Дакоти Джонсон на адресу Альфреда Хічкока

За словами Джонсон, Хічкок завадив розвитку кар'єри і почав тероризувати Хедрен після її відмови спати з ним. Не дивлячись на такі дії, режисер жодного разу не був притягнутий до відповідальності.

"Про це непросто говорити, адже це моя бабуся", - зізнається Джонсон, відзначаючи, що навіть після такого негативного досвіду, бабуся завжди була її підтримкою на шляху до акторської кар'єри.

Дакота Джонсон

Актриса звинуватила знаменитого режисера в зловживанні своєю владою, що Джонсон вважає абсолютно неприйнятним, особливо по відношенню до тих, хто слабкіший.

Раніше Джонсон також коментувала скандали навколо колишніх колег, які також звинувачуються в домаганнях. Йдеться про Джонні Деппа, Шайю ЛаБафа і Армі Хаммера. За словами актриси, її ніколи не домагався ніхто з цих людей. Однак Джонсон зізналася, що їй шкода всіх тих, хто постраждав через домагання і кому завдавали болю.

Як склалося життя Тіппі Хедрен? 

91-річна Тіппі Хедрен зіграла ролі в двох фільмах Альфреда Хічкока жанру трилер: "Птахи" (1963 року) і "Марні" (1964 року).

Альфред Хічкок і Тіппі Хедрен

У 2016 в опублікованих мемуарах жінки з'явилися її звинувачення на адресу режисера, який кілька разів домагався її під час зйомок.

Раніше на MY.UA: дружба скінчилася? Чому Опра Вінфрі видалила інтерв'ю з Меган Маркл і принцом Гаррі.

Також ми писали, чим закінчився секс-скандал з народним артистом України Володимиром Талашком.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны