"Повернення в Хогвардс": НВО показав спецепізод до 20-річчя "Гаррі Поттера"
"Повернення в Хогвардс": НВО показав спецепізод до 20-річчя "Гаррі Поттера"

"Повернення в Хогвардс": НВО показав спецепізод до 20-річчя "Гаррі Поттера"

Денієл Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Вотсон знову повернуться на екрани в легендарних образах. Американський інтернет-сервіс HBO Max анонсував вихід спецепізоду "Повернення в Хогвардс", присвяченого 20-річчю першого фільму по всесвіту "Гаррі Поттер". Відома дата виходу.

Трейлер епізоду опублікували на сторінці НВО в YouTube у вівторок, 16 листопада.

Про що буде "Повернення в Хогвардс"?

Спецепізод вийде, щоб відсвяткувати 20 років з дня виходу першого фільму франшизи – "Гаррі Поттер і філософський камінь". Крім Гаррі, Герміони і Рона, глядачі побачать й інших персонажів: Волан-де-Морта (Рнйф Файнс), Хагріда (Роббі Колтрейн), Сіріуса Блека (Гарі Олдман), Драко Малфоя (Том Фелтон), Фреда і Джорджа Візлі (Джеймс і Олівер Фелпс) та ін.

На екранах з'явиться також режисер фільму Кріс Коламбус. Разом з акторами франшизи, він розповість про створення "Гаррі Поттера" і поділиться веселими історіями зі знімального майданчика.

Вийде спецепізод по "Гаррі Поттер"

"Повернення в Хогвартс" розповість чарівну історію за допомогою абсолютно нових докладних інтерв'ю і бесід з акторами, запрошуючи шанувальників в чарівну подорож від першої особи по одній з найулюбленіших франшиз всіх фільмів", - йдеться в повідомленні НВО Max.

Прем'єра "Повернення в Хогвардс" запланована на 1 січня 2022 року.

Довідка

Фільми про Гаррі Поттера зняли за фантастичними романами Джоан Роулінг про молодого чарівника. Серія включає в себе сім книг.

Юний Гаррі в 11 років дізнався, що він не звичайний хлопчик, а справжній чарівник. Тепер йому належить навчання в школі чарівництва і чаклунства Хогвартс, де на Гаррі з друзями чекає безліч пригод.

Нагадаємо, що режисер Хван Дон Хьок підтвердив вихід другого сезону "Гра в кальмара".

Читайте також, що Держкіно виділило 20 млн на перший український ЛГБТ-фільм.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом