19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Арахамія пояснив, чому Зеленський сказав неправду про спецоперацію з "вагнерівцями"
Арахамія пояснив, чому Зеленський сказав неправду про спецоперацію з "вагнерівцями"

Арахамія пояснив, чому Зеленський сказав неправду про спецоперацію з "вагнерівцями"

Керівник фракції "Слуга народу"Давид Арахамія прокоментував інформацію, що не відповідає дійсності, з приводу спеціальної операції з так званими "вагнерівцями", надану президентом України Володимиром Зеленським.

Відповідне роз'яснення політика прозвучало в ефірі програми на каналі "Україна 24", фрагмент якої наводить Telegram-канал "Інсайдер".

Коментар Арахамії щодо слів Зеленського

Як випливає зі слів Давида Арахамії, секретні операції тому і є секретними, щоб не розголошувати інформацію про їх проведення.

Політик пояснив, що протягом цих кількох років у Головному управлінні розвідки Міноборони України були проведені сотні операцій. Арахамія також навів приклад, що, якби він знав про якусь операцію у зв'язку зі своєю посадою і йому поставили офіційне питання, чи було йому відомо про її проведення, то він би, мовляв, сказав, що такої спецоперації не існує.

"Я підписав для цього купу документів - ніяких деталей про спецоперацію, ніякого поширення даних і так далі. Це кримінальна відповідальність. Тому я буду говорити, що такого не було. Це нормально" - пояснив Арахамія.

Передісторія

У червні українські націоналісти, що входять в організацію "Рух опору капітуляції" озвучили підозру, що Володимир Зеленський вчинив державну зраду. Такому припущенню передував зрив спецоперації із затримання 33 бійців російської ПВК Вагнера в місті Мінськ.

Націоналісти звинуватили Зеленського в держзраді через справу "вагнерівців"

Активісти звинувачують у провалі операції главу держави, який попередив президента Білорусії Олександра Лукашенка про ситуацію з найманцями.

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Гордон назвав наступного президента після Володимира Зеленського.

Також MY.UA писав, що Комаровський поскаржився Гордону, що пошкодував про підтримку Зеленського.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом