Кім Кардашьян закрутила новий роман, щоб відвернути увагу від 10 загиблих?
Кім Кардашьян закрутила новий роман, щоб відвернути увагу від 10 загиблих?

Кім Кардашьян закрутила новий роман, щоб відвернути увагу від 10 загиблих?

Сімейство Кардашьян, судячи з усього, взяло в оборот коміка Піта Девідсона, якому приписують роман зі світською левицею Кім.

Кардашьян з Девідсоном потрапили в об'єктив камер папараці під час прогулянки біля особняка Кріс Дженнер в Палм-Спрінгс, повідомляє видання People.

Як розвиваються відносини пари?

Повідомляється, що під час прогулянки зіркові закохані трималися за руки.

Фото пари, зроблене папараці

Згідно з інсайдерською інформацією видання, комік повернувся в Нью-Йорк абсолютно "іншою людиною" після того, як побував на побаченні з Кім і планує нову зустріч.

Як стверджує джерело журналу People, Девідсон здається абсолютно щасливим після свого дня народження, проведеного зі світською левицею Кардашьян. За словами інсайдера, комік дуже мило поводиться по відношенню до Кім і її вражає таке ставлення до себе.

Святкування Дня народження Девідсона в компанії з Кардаш'янами

Напередодні Піт Девідсон відсвяткував свій 28-й день народження в будинку матері Кім Кардашьян Кріс Дженер. Саме вона організувала святкування для потенційного зятя.

Комік в Instagram опублікував фотографію, на якій позує в однакових картатих костюмах з Кім і її матір'ю. На свято також приїхав американський репер Флейвор Флев.

Примітно, що раніше стало відомо про початок відносин колишнього чоловіка Кім Кардашьян репера Каньє Веста з 22-річною моделлю Вінетрією.

Також у ЗМІ припускають, що Кріс Дженер спеціально просуває історію Кім з Пітом, щоб відволікти від трагедії з загибеллю людей на концерті її зятя Тревіса Скотта.

Нагадаємо, що Каньє Вест заявив, що хоче знову бути разом з Кім Кардашьян, шлюб з якою назвав "в'язницею".

Також читайте на MY.UA: "я молодий Путін!": Каньє Вест порівняв себе з російським президентом.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом