Легендарні "Мисливці на привидів" повертаються з новою історією
Легендарні "Мисливці на привидів" повертаються з новою історією

Легендарні "Мисливці на привидів" повертаються з новою історією

Зефірний чоловічок, лизун і "ЕКТО-1" знову повертаються на екрани кінотеатрів у новому фільмі "Мисливці на привидів: з того світу". Режисер Джейсон Райтман і продюсер Айвен Райтман представляють світу продовження історії відомої франшизи.

Прокат в Україні стартував з 18 листопада 2021-го року. Філім призначений для глядачів старше 12 років. 

Про що нові "Мисливці на привидів"?

Сценарій нового фільму про мисливців заснований на фільмі Айвена Райтмана "Мисливці на привидів", який вийшов у 1984-му році. За сюжетом мати-одиначка Келлі з 12-річною дочкою Фібі і 15-річним сином Тревором переїжджають у невелике містечко після того, як їх виселяють з квартири в Чикаго. Тепер сім'я буде жити на сімейній фермі в Оклахомі. Раніше маєток належав батькові Келлі, який нещодавно помер. Зараз ферма пустує.

"Мисливці на привидів: з того світу"

Келлі абсолютно не пам'ятає свого батька, який з невідомих причин вирішив переїхати з Манхеттена в провінційну Оклахому. Пізніше з'ясуватися, що тато жінки - сам Ігон Спенглер з фільму "Мисливці на привидів" 1984-го року. Персонажа зіграв Харольд Реміс.

"Мисливці на привидів: з того світу" став справжнім нащадком оригінальних фільмів франшизи. У картині цього року з'являться живі мисливці на привидів, яких виконали Білл Мюррей, Ден Ейкройд і Ерні Хадсон.

Тепер загін мисливців отримав шанс зловити ще одного привида.

У новому фільмі у всесвіт мисливців на привидів повернуться Сігурні Вівер і Енні Поттс, які зіграли ролі Дани Барретт і Джанін Мелніц.

Нагадаємо, що серіал "Кріпосна" в 4 сезоні розповість історію нових героїв.

Читайте також, що оскароносний Шон Пенн приїхав на Донбас зняти фільм про російську агресію.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом