Підписка Netflix для українців стала дешевшою
Підписка Netflix для українців стала дешевшою

Підписка Netflix для українців стала дешевшою

З п’ятниці, 19 листопада, для українців почали діяти нові ціни на підписку Netflix – несподівано вони стали нижчими.

Про це повідомляє видання Іtc.ua.

Відомо, що 18 листопада у поштовій розсилці Netflix повідомив про завершення платної підписки для користувачів з України. Наступного дня на сайті сервісу і у додатку з’явилися нові ціни.

Нові ціни для українців

Нагадаємо, що 1 жовтня Netflix запустив україномовну версію інтерфейсу. Тоді сервіс зіткнувся із хвилею критики від користувачів, які були незадоволені високими цінами і тим, що платити за підписку змушені у євро, замість гривень.

Netflix знизив ціни для українців

Підписку Netflix українці досі змушені оплачувати в євро, проте сервіс переглянув ціни. Ймовірно, свою політику платформа змінила лише по відношенню до України, адже в інших країнах Європи вартість підписки залишилася тією ж.

Ціни знизили одночасно для усіх тарифів. Так, базовий план зараз коштує 4,99 євро - 150 гривень. Раніше доводилося платити 7,99 євро.

Стандартний тариф обійдеться в 7,49 євро (225 гривень),замість 9,99 євро, а преміум - 9,99 євро (300 гривень), коли раніше коштував 11,99 євро.

Нові ціни на підписку Netflix

Варто зазначити, що базовий тариф дозволяє переглядати відео у якості SD на одному екрані. Стандарт передбачає перегляд на двох екранах у якості HD, в преміальний – 4 екрани з якістю HD або Ultra HD.

Нагадаємо топ-10 фільмів і серіалів в Україні від Netflix.

Читайте також, що новий серіал Netflix обігнав навіть "Гру в кальмара" у рейтингу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом