У Києві обрали найкращий громадський туалет: фото красеня
У Києві обрали найкращий громадський туалет: фото красеня

У Києві обрали найкращий громадський туалет: фото красеня

У Києві пройшов конкурс на кращий туалет громадського призначення, головними критеріями в ході якого стали чистота, доступність, турбота про відвідувачів, творчий підхід до дизайну і навіть наявність запаху.

Про "переможців" конкурсу, нужники з відзнаками, повідомляється в сюжеті ТСН.

Кращі і гірші громадські туалети Києва

Одним з кращих в Україні протягом року вважається безкоштовний туалет в Київському зоопарку, де кожен відвідувач може скористатися окремою кабінкою, в якій є туалетний папір, а також помити руки теплою водою з милом, які дозуються сенсорним датчиком, скористатися сушаркою, жінки – біде, чоловіки – пісуарами.

Також тут подумали і про дітей, розмістивши в приміщенні умивальники нижче, і про людей з інвалідністю, передбачивши для них спеціальні кімнати. Постійно працююча система вентиляції, підігрів і звучання музики роблять відвідування туалету максимально приємним.

Кардинально інша ситуація з туалетом на столичному вокзалі, який розміщений у підвалі. Приміщення брудне, в кабінках відсутній папір, руки помити можна тільки водою, без мила. Ті, кому не підходять такі умови, можуть піднятися наверх і скористатися платним клозетом, де папір відривають при вході. В обох туалетах застаріле, покрите цвіллю і іржею.

Найгірша ситуація серед громадських туалетів Києва - на вокзалі

Кілька нових автоматичних туалетів встановили на Хрещатику. Незважаючи на те, що вони трохи тісні, зате досить охайні.

Зразок ідеального громадського туалету

Зручний і практичний туалет, універсальний як для жінок, так і для чоловіків, а також для дітей, такий, щоб там були і пісуари, і підлогові туалети, і унітази - таких серед півсотні "кандидатів" на звання кращого громадського туалету в Києві поки немає.

Нагадаємо, що киянин самостійно відремонтував ліфт, а нахабні комунальники приписали цю заслугу собі.

Також ми писали, що Uber оголосив про припинення роботи в Києві.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом