20 листопада в Києві пройшов військовий вишкіл: Нацкорпус повідомив деталі
20 листопада в Києві пройшов військовий вишкіл: Нацкорпус повідомив деталі

20 листопада в Києві пройшов військовий вишкіл: Нацкорпус повідомив деталі

Національний Корпус повідомив, що 20 листопада за його ініціативи відбувся вишкіл цивільної оборони, метою якого була підготовка населення до агресії.

Про це розповідається на офіційному сайті Нацкорпусу.

Як повідомлено на сайті, до вишколу приєдналося більше, аніж 200 учасників, які мали змогу навчитися основам цивільної оборони, використовуючи турнікети, піротехніку та макети зброї.

До того ж, підкреслює керівник Київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін, серед учасників вишколу було багато молоді, яка показала своє небайдуже ставлення до того, що буде з державою. Він розповідає, що приблизно у цьому ж віці разом зі своїми побратимами також брав участь у вишколах і, окрім цього, йшов на фронт. «Сьогодні ваша черга заступати на сторожову заставу національних інтересів, тож тренуйтесь сумлінно. Можливо, одного дня ці знання вам знадобляться», - каже Тамарін.

За словами речника Нацкорпусу Данила Брусова, сьогоднішня війна відбувається у гібридних формах, зокрема, у 2014 році агресор використовував квазіреспубліки, а тепер – мігрантів. «Але одне лишається незмінним у війнах всіх поколінь та народів – це відвага воїнів, їх майстерність та вірність ідеалам. Під час тренування не забувайте про це», - підкреслює він.

Також представники Нацкорпусу зробили анонс про наступний вишкіл: він пройде 27 листопада на двох локаціях у Києві. Всю детальну інформацію, додають вони, можна отримати за номером +38 (063) 764 6107.

Як повідомляв My.ua, Нацкорпус проведе конференцію «Міграційна криза в Східній Європі як новий фронт гібридної війни Кремля».

Також My.ua писав про те, що Жорін заявив, що на польському кордоні відбувається не мігрантська криза, а спланована операція РФ.

В Києві пройшов військовий вишкіл. Скріншот
Источник материала
Поделиться сюжетом