Астролог Альбіна Пономаренко передбачає сприятливі умови для України в грудні
Астролог Альбіна Пономаренко передбачає сприятливі умови для України в грудні

Астролог Альбіна Пономаренко передбачає сприятливі умови для України в грудні

Про це вона розповіла у програмі Любові Завальнюк «Прогноз».

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

За її словами, це буде сприятливий час для великих інвестицій та успішних фінансових проєктів.

«У нас буде дуже добрий аспект на третє грудня. Він несе нам стабільність у фінансах, стверджує позицію України на міжнародній арені. Для цього, звичайно, нам потрібно бути сильними, впевненими у собі, голосніше заявляти про свої потреби. Тоді успіх переговорів нам забезпечено. Можна навіть сказати, що це – формула успіху та формула перемоги. Тут ми можемо говорити про успіхи у переговорах щодо війни, східних наших територій, щодо Криму, морських наших територій», - каже вона.

Також можуть бути успішні переговори та навіть інвестиції в Україну.

«Достатньо хороший аспект, пов'язаний з великими масами людей, великими грошима. Він може нам дати ще один законопроєкт, який на першому торканні цього аспекту розглядався, щодо сірих смартфонів. Зараз повертається цей же аспект, і може бути чітко й виразно прийняте рішення, яке почне працювати вже 2022 року. Тут теж є добрі аспекти, перспективні та ефективні. Тому цей законопроєкт має місце бути», - розмірковує астролог.

Пономаренко зазначила, що на першому ж торканні цього аспекту у серпні Україна отримала два мільярди доларів від Міжнародного фінансового фонду.

«Це було без жодних зобов'язань, просто як донорське вливання в економіку країни. Зараз цей аспект може нам говорити про те, що ці гроші підуть у промисловість, у фінансову сферу, будуть грамотно вкладені», - робить висновок вона.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Єрмолаєв бачить у великих інвестпроєктах небезпеку для суверенітету України.

Також Знай.ua повідомляв, що Анатолій Амелін прогнозує посилення хаосу на світових ринках: «Ковід нікуди не пішов».

Источник материала
Поделиться сюжетом