Чому Леброн Джеймс розбив обличчя супернику під час матчу і спровокував бійку?
Чому Леброн Джеймс розбив обличчя супернику під час матчу і спровокував бійку?

Чому Леброн Джеймс розбив обличчя супернику під час матчу і спровокував бійку?

У понеділок, 22 листопада, в Детройті (США) відбувся матч між "Детройт Пістонс" і "Лос-Анджелес Лейкерс". Зустріч двох американських баскетбольних команд звернула на себе увагу фанатів спорту з усього світу через бійку, яку влаштував Айзейя Стюарт після того, як легенда НБА Леброн Джеймс вдарив його по обличчю.

Про це повідомляє tjournal

Як все сталося?

У середині третьої чверті, коли "Пістонс" виконували штрафний удар, між 20-річним Айзейею Стюартом і легендарним Леброном Джеймсом зав'язалася боротьба. Вона закінчилася дуже епічно, коли 36-річний спортсмем в спробі відмахнутися від суперника вдарив його ліктем по обличчю. В результаті Стюарт отримав неприємну травму - розсічення обличчя.

Однак ні біль, ні кров не зупинили молодого баскетболіста. Між опонентами почалася справжня бійка. Айзейя не просто висловив своє невдоволення діями зірки "Лейкерс", він агресивно закликав Леброна з'ясувати стосунки "по-чоловічому".

Айзейя Стюарт намагається помститися. Фото: Detroit News

Після неприємного інциденту "Лейкерс" і "Пістонс" довелося кілька разів розбороняти. Найскладніше було заспокоїти розлюченого Стюарта. Баскетболіста намагалися стримати і заспокоїти члени обох команд і персонал стадіону. Його кілька разів виводили, проте Айзейя весь час повертався назад, щоб домогтися "справедливості". Зрештою скривдженого гравця "Пістонс" відвели в роздягальню. Винуватця інциденту Джеймса також видалили з поля до кінця гри.

Бійка між Детройт Пістонс" і "Лос-Анджелес Лейкерс". Фото: Detroit News

Нагадаємо, як український баскетболіст встановив небувалий рекорд в НБА.

Читайте також, що 49-річний двірник з Херсона переміг на чемпіонаті світу з джиу-джитсу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.


Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом