СБУ затримала одного з організаторів псевдореферендуму на Донеччині 2014 року
СБУ затримала одного з організаторів псевдореферендуму на Донеччині 2014 року

СБУ затримала одного з організаторів псевдореферендуму на Донеччині 2014 року

Одного з організаторів псевдореферендуму, що відбувся на Донеччині 2014 року, затримала Служба Безпеки України. Про це повідомила пресслужба силового відомства.

Зловмисником виявився керівник місцевої комерційної структури. Сепаратист разом зі спільниками організовував мітинги та громадські зібрання. Там закликав містян зривати державні прапори та голосувати за приєднання до так званої "ДНР".

Згодом чоловік втік із Донеччини в окупований Крим. Тоді ж йому заочно повідомили про підозру та оголосили у розшук. Затримали терориста, коли той повернувся на підконтрольний український схід в особистих справах. Нині триває досудове розслідування.

Нагадуємо,у Києві було затримано головного воєнного злочинця в'язниці "Ізоляції" проросійських терористів із так званої "ДНР" – Куліковського Дениса, відомого також як "Палич". "Ізоляція" – культурний простір, який 2014 перебрався до Києва, коли його будівля на Донеччині перетворилася на таємну моторошну катівню бойовиків. І винуватців цього пекла через роки може наздогнати покарання. Мало знайомий загалу, але сумно відомий тим, хто був незаконно ув'язнений у таємній донецькій в'язниці "Ізоляція". Її головний кат, бойовик терористичної "ДНР", тепер у руках українських правоохоронців.

Як повідомляв 5.UA, раніше СБУ викрила в Києві компанію, яка працювала на Росію і пропагувала діяльність "Л/ДНР".

Теги по теме
СБУ задержание Боевики сепаратисты
Источник материала
Поделиться сюжетом