В Україні хочуть сильно штрафувати за ЛГБТ-символіку
В Україні хочуть сильно штрафувати за ЛГБТ-символіку

В Україні хочуть сильно штрафувати за ЛГБТ-символіку

Народні депутати з партії "Слуга народу" і групи "За майбутнє" запропонували внести зміни до Кодексу України щодо відповідальності за пропаганду ЛГБТ і педофілії.

Законопроект № 6327 зареєстрований в Верховній Раді.

Штрафи за пропаганду і загроза нацбезпеці

Авторами проекту є депутати Георгій Мазурашу, Анатолій Драбовський, Сергій Кузьміних, Артем Культенко та Віктор Мялик. Вони вважають, що "пропаганда педофілії, гомосексуалізму та трансгендеризму становить реальну загрозу національній безпеці України".

Георгій Мазурашу разом з депутатами "Слуги народу" зареєстрував законопроект про штрафи за пропаганду ЛГБТ і педофілію

За таке правопорушення пропонується стягувати 17 тис. грн з фізичних осіб і 51 тис. грн – з юридичних, якщо пропаганда здійснена вперше. У випадку повторної дії розмір штрафу збільшується: 51 тис. грн - для фізичних осіб, 85 тис. грн - для юридичних. Для посадової особи сума становить 5 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 тис.грн).

Що вважається пропагандою?

У пояснювальній записці також дано роз'яснення, що можна вважати пропагандою педофілії і ЛГБТ. У першому випадку - це публічні висловлювання про нормальність педофілії, також заперечення негативного впливу на дітей факту насильства, або якщо дитина, молодше 16 років, добровільно погодилася на сексуальний акт. Плюс - виготовлення, поширення, демонстрація контенту, що містить акт інтимного характеру між дорослим і дитиною.

Пропаганда ЛГБТ і педофілії штрафуватиметься в розмірі десятків тисяч гривень

Пропаганда гомосексуалізму і трансгендеризму – це визнання їх нормою в суспільстві, використання і поширення ЛГБТ-символіки, публічна демонстрація відносин між людьми різної статі, реклама гормональної терапії або операції зі зміни статі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, "Вкрав дитинство": Дієго Марадону звинуватили у зґвалтуванні підлітка.

Також ми писали, що у Києві проїзний на місяць буде дорожчий, ніж у країнах ЄС.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом