6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів через звинувачення в сексуальних домаганнях
Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів через звинувачення в сексуальних домаганнях

Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів через звинувачення в сексуальних домаганнях

Американський актор Кевін Спейсі зобов’язаний виплатити майже 31 мільйон доларів студії MRC, що створила культовий серіал від Netflix "Картковий будинок" (House of Cards) через порушення контракту після того, як прогримів скандал про сексуальні домагання.

Про це повідомляє ВВС.

Відомо, що таємниче рішення було ухвалене ще рік тому. Однак публічно про нього заговорили лише зараз. У понеділок, 22 листопада, студія "Карткового будинку" подала клопотання до Верховного суду Лос-Анджелеса, щоб отримати підтвердження рішення у справі.

Кевін Спейсі

Спейсі призвів до серйозних збитків

Варто зазначити, що Кевін Спейсі став одним із перших серед голлівудських зірок, кого публічно звинуватили у сексуальних домаганнях і зґвалтуванні в рамках руху #MeToo. Вперше це трапилося ще у 2017-му році.

Через скандал постраждав серіал "Картковий будинок", де Кевін Спейсі грав головну роль. MRC i Netflix одразу ж усунули актора від виробництва серіалу. Як наслідок, студія втратила мільйони доларів, бо вже розпочали роботу над новим сезоном. У січні MRC 2019-го року подала позов до суду з вимогою відшкодувати збитки. При цьому сторона студії стверджувала, що зірка порушила їхню політику  про неможливість сексуальних домагань.

Під час розгляду справи, який відбувся лютому 2020-гороку, юристи з обох сторін заслухали 20 осіб.

Кевін Спейсі

У клопотанні MRC від 22 листопада йдеться, що під час 8-денного закриого арбітражного слуханнях вирок було винесено на користь студії. Кевін Спейсі і його продюсерські компанії M Profitt Productions та Trigger Street Productions зобов’язані відшкодувати MRC їхні втрати, а також гонорари юристів і судові витрати.

Кевін Спейсі не погодився зі рішенням і подавав апеляцію. Однак її у листопаді її  відхилили.

Нагадаємо, що Дієго Марадону звинуватили у зґвалтуванні підлітка.

Читайте також, що Боба Ділана звинувачують у зґвалтуванні 12-річної дівчинки, буде суд.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом