Найдорожчий у Європі: у мережі показали дивовижний "бульбашковий палац" за 10 мільярдів гривень
Найдорожчий у Європі: у мережі показали дивовижний "бульбашковий палац" за 10 мільярдів гривень

Найдорожчий у Європі: у мережі показали дивовижний "бульбашковий палац" за 10 мільярдів гривень

Унікальний футуристичний готель, побудований для легендарного модельєра П'єра Кардена, пропонує трохи відчути смак космічної ери на сонячному узбережжі півдня Франції.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Незвичайний "палац бульбашок" тільки що був виставлений на продаж за привабливою ціною в 280 мільйонів фунтів стерлінгів.

Якщо ця ціна здається трохи завищеною, у великому Le Palais Bulles дійсно є 10 спалень, так що, можливо, ви могли б об'єднатися з деякими товаришами.

Будинок знаходиться навпроти каннської затоки в мальовничому масиві Естерель і прославився завдяки появі в Absolutely Fabulous: The Movie.

Бульбашковий палац

Він був розроблений архітектором Антті Ловагом на основі концепції "жіночних вигинів" і колись належав легендарному модельєру П'єру Кардену.

Унікальний будинок складається з групи переплетених бульбашкових просторів на шести рівнях, ідеально підходить для соціального дистанціювання, на ділянці площею два Акри на схилі пагорба з 180-градусним видом на Середземне море.

Вілла з десятьма спальнями, включаючи сади, ставки, басейни та відкритий театр на 500 місць, є колишнім літнім будинком французького модельєра П'єра Кардена.

Бульбашковий палац

Карден сказав, що його привабила нерухомість, сказавши: "Круглі форми завжди надихали мене", і порівняв це з жіночим тілом, сказавши: "... все абсолютно чуттєво".

Цей привабливий готель був розроблений угорським архітектором Антті Ловагом у 70-х роках і побудований між 1979 і 1984 роками і виходить на каннську затоку.

Він являє собою збірку бульбашкових модулів, що перемежовуються терасами і ставками, і кожна з сферичних «капсул» має великий круглий отвір для сонячного світла.

Бульбашковий палац

Він також може похвалитися амфітеатром на 500 місць, конференц-залом, панорамним холом з декоративними садами і басейнами.

Будинок раніше використовувався як місце проведення вечірок зі знаменитостями, в тому числі вечірки з нагоди 40-річчя Джеймса Бонда, а також заходів для MTV, Lego, Renault, Microsoft і Rolls-Royce, а також для П'єра Кардена і Крістіана Діора.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", ПриватБанк попередив українців про махінації.

Источник материала
Поделиться сюжетом