6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Власник найбільшого у світі пеніса Джона Фелкон  показав його в ефірі шоу
Власник найбільшого у світі пеніса Джона Фелкон показав його в ефірі шоу

Власник найбільшого у світі пеніса Джона Фелкон показав його в ефірі шоу

Власник найбільшого у світі пеніса американський актор Джона Фелкон вирішив продемонструвати свій репродуктивний орган в ефірі британського ранкового шоу This Morning.

Про це повідомляє видання The New York Post.

За словами Джони Фелкона, довжина його пеніса в ерегованому стані - 34,29 см, а діаметр – 20,32 см. Однак актор зовсім не радіє своєму рекорду:

"З якоїсь причини пеніс довжиною 34,29 см автоматично означає, що я чи то погана людина, чи то егоїст, чи то порнозірка, чи то тупий, чи то повія», - скаржиться Фелкон ведучим в ефірі ранкового шоу.

Чоловік додав, що більше не хоче міряти свій пеніс перед людьми, які з цікавості просять про це. Як стверджує Джона, він робив це уже "10 тис. разів", але з нього досить.

Актор не захотів міряти свій пеніс ще раз і просто показав фото ведучим на своєму смартфоні. Варто зазначити, що в ефірі знімок не показали.

Філіп та Джозі шоковані розміром члена Джони Фелкона. Скріншот

Ведучі This Morning Філіп та Джозі були шоковані. У свою чергу Джона Фелкон зізнався, що не бачить нічого особливого у своєму пенісі і не порівнює його з іншими.

Великий пеніс приносить проблеми

Фелкон розповів, що його особливість дозволила йому переспати з багатьма знаменитостями, однак пеніс також стає причиною проблем. Зокрема, Джона пригадав, як співробітники служби безпеки аеропорту запідозрили, що актор щось ховає у своїх штанях.

Джона Фелкон - власник найбільшого у світі пеніса

Також, за словами Фелкона, його пеніс заважає будувати акторську кар’єру. Через великий розмір репродуктивного органу Джона не отримує головних ролей.

Джона Фелкон грав у фільмах "Найвеличніший шоумен", "Поцілунок на удачу" та "Ігри Розуму".

Раніше MY.UA писало про 5 дивовижних фактів про чоловічий пеніс, які варто знати.

Читайте також, що голлівудського актора Шонна Пенна помітили в Києві.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом