5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Брітні Спірс виклала у своєму Instagram фото українського кота Степана: мільйон вподобайок
Брітні Спірс виклала у своєму Instagram фото українського кота Степана: мільйон вподобайок

Брітні Спірс виклала у своєму Instagram фото українського кота Степана: мільйон вподобайок

Поп-зірка 2000-х років Брітні Спірс виклала фото українського кота Степана, який уже встиг стати всесвітньо відомим мемом.

Фото Степана Брітні Спірс опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagram.

Брітні Спірс і кіт Степан

Виклавши фото кота Степана, Брітні Спірс анонсувала вихід нового фільму за її участі. Картина отримала назву «Кумир». 

«Я щойно зняла фільм під назвою «Кумир». У ньому гарантовано є хіти та багато яскравих фотографій, які можна кинути в обличчя моїй прекрасній родині!!!!! Я сподіваюся, що ви весело проводите час, бо я так!!!! Якщо я час від часу затихаю, ви можеш десь побачити мене з цим котом 😜😹🤪 !!!!», — написала Брітні Спірс в мережі.

Брітні Спірс. Фото @britneyspears

Пост співачки з зображенням кота набрав більше мільйона вподобайок. Користувачі також активно його коментують. У пості Брітні Спірс також кинула посилання на сторінку кота Степана.

Кіт Степан на сторінці Брітні Спірс

Кіт Степан

Нібито звичайний український кіт, але він став зіркою соціальних мереж. Так, його хазяйка завела сторінку у TikTok, оскільки вирішила, що всі мають побачити її кота, бо в нього дуже цікавий вираз на мордочці.

Кіт зазвичай сидить за столом, перед ним стоїть бокал вина або якісь ініші алкогольні напої. Степан з сумним чи то байдужим виглядом дивиться на напій під хіти минулих років. 

Кіт Степан Фото: @loveyoustepan

Відзначимо, що котові вже 13 років. Його власниця говорить, що на фото і відео він зовсім не сумний, він просто от-от засне. Зараз Степана можна побачити багато де в Інтернеті. Талановиті люди пишуть з нього картини. А деякі народні умільці стараються повторити меми зі Степаном разом зі своїми котами. Однак так ефектно не виходить.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс звільнилася від опіки батька і одягу: фото без трусів та ліфчика.

Також портал MY.UA писав, що Брітні Спірс розкрила деталі майбутнього весілля: "Версаче, як і домовлялися".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом