Роботи на КПП Дяківці та Красноїльськ завершать вже найближчим часом
Роботи на КПП Дяківці та Красноїльськ завершать вже найближчим часом

Роботи на КПП Дяківці та Красноїльськ завершать вже найближчим часом

Будівельні роботи на контрольно-пропускних пунктах «Дяківці» та «Красноїльськ» завершать вже найближчим часом. Опісля митна та прикордонна служби сформують штат працівників та запустять роботу. Про це під час пресконференції повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

За його словами, аби відновити реконструкцію пункту перетину кордону «Дяківці», котра зупинилася ще 2016 року, довелося подолати чимало бюрократичних перепон та постійно комунікувати із Державною митною службою України. Це єдиний орган, котрий має право зводити та відкривати пункт пропуску.

- Чесно вам зізнаюся, це моя особиста боротьба за те, щоби КПП «Дяківці» і «Красноїльськ» були відремонтовані, завершені та відкриті. І вона закінчилася успіхом. Державна митна служба оголосила тендер, провела всі процедури, визначила переможця та розпочала ремонт, – пояснив голова ОДА.

Сергій Осачук також додав, що нині роботи тривають і на контрольно-пропускному пункті «Красноїльськ». Виконують їх якісно та швидко. Однак «Дяківці» зможуть відкрити швидше, адже туди вже збудували нову комфортну дорогу.

- Я не можу допустити відкриття «Красноїльська», щоб не було разючої різниці, коли із доброго шляху Європейського Союзу потрапляєш на гравійну дорогу у нас. Ми її зробимо ідеальною, і цей контрольно-пропускний пункт запрацює влітку наступного року, – сказав Сергій Осачук, передає Чернівецька ОДА.

Теги по теме
Черновицкая область Строительство
Источник материала
Поделиться сюжетом