У селі Буденець невідомі понищили дорожні знаки
У селі Буденець невідомі понищили дорожні знаки

У селі Буденець невідомі понищили дорожні знаки

Знак 1.37 «Дорожні роботи». Такі попереджувальні вказівники підрядні організації встановлюють на ділянках, які ремонтуються. Та на дорозі Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ», а саме у межах села Буденець Чудейської ОТГ, невідомі понищили два дорожніх знаки. Металеві труби викрали, а самі вказівники викинули у лісосмугу.

Крім того, поцупили ще й 40 металевих стійок із кронштейнами, які є геодезичними відмітками. Це своєрідний орієнтир для робітників підрядної організації. Адже вказують на скільки сантиметрів необхідно збільшити товщину шару дорожнього одягу, згідно із проєктом.

Підрядна організація, яка виконує ремонт дороги за маршрутом Сторожинець – КПП «Красноїльськ», вже звернулася до правоохоронних органів із відповідною заявою. Про це повідомляє Служба автодоріг Чернівецької області.

У разі виявлення крадіжок, пошкодження штучних споруд, або ж елементів організації дорожнього руху на автодорогах області, які можуть загрожувати безпечному та безперервному руху транспорту, просимо звертатись у правоохоронні органи, або телефонувати на номер чергового оператора Служби автодоріг у Чернівецькій області: (0372) 58-38-84. Цілодобово!

Теги по теме
Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом