Вибух у багатоповерхівці в Новій Одесі: влада повідомляє про ще одну жертву
Вибух у багатоповерхівці в Новій Одесі: влада повідомляє про ще одну жертву

Вибух у багатоповерхівці в Новій Одесі: влада повідомляє про ще одну жертву

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Чоловік, який постраждав внаслідок вибуху у будинку у місті Нова Одеса у Миколаївській області, помер від зупинки серця. Таким чином кількість жертв сягнула 2. Про це пише УНН з посиланням на дані Миколаївської ОДА.

Цитата:

"За попередніми даними, одна особа загинула (літній чоловік, якого евакуювали із сусіднього під'їзду, за попередньої інформацію від зупинки серцю на фоні серцево-судинної недостатності), три постраждали", - повідомили в ОДА.

Згодом стало відомо про ще одну жертву. Під завалами знайшли тіло жінки.

Деталі

Наразі рятувальники за допомогою крана продовжують роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошук можливих 2 заблокованих осіб. Освітлення місця проведення рятувальних робіт забезпечено за допомогою освітлювальних матч та автомобіля зв’язку і освітлення ДСНС.

Наразі небезпечну подію, пов'язану з вибухом побутового газу в багатоквартирному 5-ти поверховому житловому будинку у місті Нова Одеса, попередньо класифікували як надзвичайну ситуацію техногенного характеру, місцевого рівня, повідомили в ОДА. Зазначається, що у будинку загалом 30 квартир, його обладнано індивідуальними системами опалення.

З будинку евакуювали 62 мешканців та понад 20 осіб мешканців сусіднього будинку.

Місце події посилено охороняють поліцейські та нацгвардійці. У тому числі, щоб унеможливити мародерство.

Розгорнуто міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Представники Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України розгорнули штаб для надання допомоги постраждалим.

На місці розгорнуто два намети ДСНС та намет Червоного Хреста.

Раніше

27 листопада о 9:20 у місті Нова Одеса в п’ятиповерховому житловому будинку стався вибух, внаслідок чого зруйновано дві квартири на 4 та дві квартири на 5 поверхах. Попередньо, був вибух побутового газу на 5-у поверсі.

Попередньо внаслідок вибуху постраждало 3 особи, які врятовані підрозділами ДСНС та передані медикам. В однієї особи попередньо перелом руки та пошкодження хребта, 2 особи в шоковому стані.

Теги по теме
Взрыв ГСЧС
Источник материала
Поделиться сюжетом