6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Під час матчу Маріуполь-Львів розгорівся скандал через скасований гол
Під час матчу Маріуполь-Львів розгорівся скандал через скасований гол

Під час матчу Маріуполь-Львів розгорівся скандал через скасований гол

У п’ятниця, 26 листопада,  в рамках 16-го туру Української Прем’єр-Ліги відбувся матч між командами "Львів" і "Маріуполь", який запам’ятався завдяки скасованому голу вкінці першого тайму.

Скандальний гол

Зустріч пройшла у Маріуполі. У першій половині матчу обидві команди грали жваво, на рівних, постійно атакуючи ворота суперників. Однак безуспішно. Лише наприкінці першого тайму після того, як арбітр призначив штрафний на користь господарів приазовці успішно атакували ворота суперників. Перша половина матчу могла б закінчитися красивим голом Марка Мампассі.

 Маріуполь - Львів. Фото: fcmariupol.com

Однак господарі зраділи зарано. Арбітр скасував взяття воріт через те, що м’яч потрапив у сітку уже після свистка про закінчення тайму. Гравці "Маріуполя" з незадоволенням звернулися до судді, адже свисток на перерву прозвучав усього за секунду до голу. Однак апеляції гравців "Маріуполя" та їхнього тренера Остапа Маркевича не дали результату.

За емоційні апеляції тренер приазовців та два його помічники отримали жовту картку від судді по дорозі до до підтрибунного приміщення.

Рахунок зустрічі

У другому таймі маріупольці взяли ініціативу на себе, однак більше не змогли забити. Їхнім суперникам пощастило більше. На 61-й хвилині матчу півзахисник "левів" Олексій Довгий забив переможний гол.

Маріуполь - Львів. Фото: Офіційний сайт УПЛ

Матч закінчився з рахунком 0:1 на користь "Львова". Таким чином команда змогла піднятися на десяту сходинку турнірної таблиці. У свою чергу маріупольці пасуть задніх.

Незмінними лідерами УПЛ залишаються "Динамо" і "Шахтар", які набрали по 38 очок. За трете місце продовжують боротися "Ворскла", "Зоря", які мають на 31 балу, і СК "Дніпро-1" з 29 очками.

Раніше повідомлялося, що Україна провалила боротьбу за єврокубки і рейтинг УЄФА.

Читайте також, що на італійському стадіоні не дозволили вивісити банер з написом: "Луганськ - це Україна".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом