На пожежі у Чернівецькій області виявили мертвим власника будинка
На пожежі у Чернівецькій області виявили мертвим власника будинка

На пожежі у Чернівецькій області виявили мертвим власника будинка

Уранці 27 листопада у селі Банилів Банилівської ТГ Вижницького району сталася пожежа у житловому будинку. 53-річний господар проживав у будинку сам. Пожежу виявили сусіди, помітивши, як з вікон йде густий дим, та викликали рятувальників. На місце події було направлено вогнеборців з міст Вижниця, Вашківці та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Мілієве. Під час проведення розвідки усередині будинку рятувальники виявили власника без ознак життя. На даний час тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередня причина пожежі – необережність чоловіка під час паління.

Увечері 26 листопада у місті Чернівці на вул. Гречаного теж горів житловий будинок. Повідомлення про цю пожежу до рятувальників надійшло від очевидців. Площа пожежі склала 100 кв. м. За вказаною адресою прибули вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.  Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент приїзду. Своїми діями вони врятували від знищення 3 будівлі – житловий будинок, у котрому виникла пожежа, та дві сусідні господарські будівлі. Внаслідок пожежі пошкоджено перекриття житлового будинку, меблі, речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Ще три пожежі упродовж вихідних було ліквідовано у Дністровському районі та по дві пожежі – у Чернівецькому районі та обласному центрі.

Теги по теме
пожар ГСЧС Черновицкая область новости Черновцов мужчина
Источник материала
Поделиться сюжетом