Олександр Качура прокоментував сьогоднішній політичний курс української влади
Олександр Качура прокоментував сьогоднішній політичний курс української влади

Олександр Качура прокоментував сьогоднішній політичний курс української влади

Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Як відзначає політик, поки Ангела Меркель називає коронавірус найбільш шоковою подією після Другої Світової війни, українська влада продовжує турбуватися будівництвом доріг, шкіл, виплатами 8 тисяч ФОПам, зростанням середньої зарплати. «Я вважаю, це максимум того, чого можна було б досягти зараз», - міркує він.

Загалом же, каже Качура, поки що Україні доводиться балансувати в наявних умовах. «Україна та Зеленський прагнуть вичавити з нинішніх умов максимум», - підкреслює депутат.

З іншого боку, міркує він, українці ще не відчули вповні покращення умов життя. Зокрема, гість програми згадує, що зараз спостерігається дорожчання продуктів харчування, а 16% підвищення пенсій з’їдає інфляція. «Я думаю, що зараз завдання влади полягає в тому, щоб люди за наступний рік відчули себе гідно», - міркує Качура.

Тобто, пояснює політик, населення має відчути турботу з боку держави. «Головне – щоб у холодильниках побільшало продуктів», - підкреслює він. Як пояснює депутат, гарна дорога та ремонт у школі – це надто мало для того, аби зміни в державі відчувалися вповні.

Як повідомляв Знай.ua, Качура розповів, чим президент Зеленський відрізняється від інших українських політиків.

Також Знай.ua писав про те, що Качура пояснив, як сприймати спільне фото Авакова з Шустером.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны