Вибухівки у приміщенні апеляційного суду у Чернівцях не знайшли
Вибухівки у приміщенні апеляційного суду у Чернівцях не знайшли

Вибухівки у приміщенні апеляційного суду у Чернівцях не знайшли

Як раніше писав pogliad.ua, сьогодні вранці до поліції надійшло повідомлення про вибухівку в приміщенні апеляційного суду. Під час обстеження будівлі та прилеглої території поліцейські не виявили жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Отримавши анонімне повідомлення про вибухівку в адмінбудівлі, співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області скерували на місце події співробітників роти поліції особливого призначення, вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП, патрульних поліцейських, слідчо-оперативну групу Чернівецького райуправління поліції, рятувальників і відповідні аварійні служби.

Правоохоронці евакуювали з приміщень суду приблизно 70 осіб та обмежили доступ громадян і транспорту до будівлі. Поліцейські обстежили зали судових засідань, робочі кабінети, коридори, підвал, горище, прилеглу територію та 10 автомобілів, припаркованих поруч. Загальна площа обстеження склала 2400 квадратних метрів.

За результатами проведеної перевірки інформація про замінування приміщення суду не підтвердилася. Наразі співробітники поліції встановлюють особу, яка неправдиво повідомила про вибухівку в адмінбудівлі.

Теги по теме
полиция эвакуация новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом