5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Олександр Градський за місяць до смерті одружився з українською моделлю
Олександр Градський за місяць до смерті одружився з українською моделлю

Олександр Градський за місяць до смерті одружився з українською моделлю

У легендарного поета і співака Олександра Градського, життя якого в ніч на неділю, 28 листопада, забрав інсульт, на момент смерті були офіційно оформлені відносини.

Про це з посиланням на інформацію власного джерела, близького до сім'ї покійного, повідомляє MK.ru.

Детальніше про шлюб Олександра Градського

Відтак, чутки про те, що кохана померлого 72-річного Олександра Градського Марина Коташенко залишилася після його смерті без спадщини, є безпідставними.

Як відомо, протягом останніх 17 років до відходу Градського з життя, його супутницею була українка, модель і актриса Марина Коташенко, з якою у артиста народилося двоє дітей. Пара жила в мирі та злагоді, але, незважаючи на це, до недавнього часу їх шлюб не був офіційним.

Марина Коташенко з Олександром Градським

Згідно з інформацією ресурсу, оформляти відносини не хотів саме музикант, пояснюючи свою позицію тим, що і без штампа в паспорті займається забезпеченням сім'ї всім необхідним – квартирою, машиною, заміським будинком і т. д.

Однак все змінилося незадовго до смерті співака, восени 2021 року. Не виключено, що Градський у зв'язку зі своїм самопочуттям усвідомив, що в разі його відходу з життя у Марини Коташенко можуть з'явитися проблеми в процесі можливого спору за спадщину. І близько місяця тому шлюб між Градським і Коташенко все-таки був офіційно оформлений. Зараз Марина має всі законні підстави претендувати на майно покійного чоловіка.

Примітка

Олександр Градський перехворів COVID-19 восени 2021 року, після чого його стан різко погіршився: він насилу міг пересуватися, на ефіри шоу "Голос" приїжджав у супроводі з лікарями.

Причиною смерті артиста став інфаркт мозку.

Раніше ми розповідали, ким виявився новий обранець скандальної блогерки Саші Пустовіт?

Також MY.UA писав, що скандально відома актриса Ліндсі Лохан прийняла іслам і виходить заміж за арабського бізнесмена.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом