"Голодна туса": блогер-іменинник запевняє, що назви вечірка не мала і він її влаштував "по тупості і неуважності"
"Голодна туса": блогер-іменинник запевняє, що назви вечірка не мала і він її влаштував "по тупості і неуважності"

"Голодна туса": блогер-іменинник запевняє, що назви вечірка не мала і він її влаштував "по тупості і неуважності"

Олександр каже, що засмутив не лише мільйони українців, але і своїх рідних.

Знаменитий блогер Олександр Заліско, який ославився гучною вечіркою на честь свого дня народження у День пам'яті жертв голодоморів, розповів, що влаштував її цього дня через тупість і неуважність.

Про це він заявив в ефірі програми "Твій день".

Він зауважив, що останні три дні були для нього вкрай важкими, адже отримує величезну кількість негативних коментарівчерез ситуацію, що склалась. «Дуже неприємно і боляще, коли сотні тисяч людей щохвилини бажають тобі щось неприємне», - зазначив Олександр.

Він називає своєю найбільшою помилкою те, що під час планування не звернув уваги, що в цей день ще відбувається. «По тупості і по неуважності не подивився, що в цей день День пам’яті», - зазначив блогер. 

Переконує також, що іназви вечірка не мала, а те, що зараз розходиться в Мережі «Голодна туса» - це нібито просто висмикнута із контексту фраза.

Олександр каже, що засмутив не лише мільйони українців, але і своїх рідних. За його словами, батьки дуже розчаровані і мама не припиняє плакати вже другий день. Свої вибачення він виказував і їй. Крім того, блогер відчув на собі не лише на словах обурення суспільства, адже від контрактів відмовилось чимало брендів. А відтак він позбувається основного прибутку для блогерів.  

А ще доведеться йому постати перед правосуддям. Адже після складання на нього правоохоронцями протоколу, справу передали до суду.

Нагадаємо, відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско втрапив у скандал через гучне святкування свого 29-річчя. Він організував розкішну вечірку з елементами еротики у міському Будинку вчених у День пам'яті жертв голодоморів. На це святкування прийшло багато українських блогерів. Вони на своїх сторінках почали вибачатись за участь у вечірці. 

Читайте також:

У Львові зачинили Будинок вчених, де відбулася скандальна еротична вечірка

Резонансна ДТП із нардепом у Львові: суд виправдав Юрченка

Розбили символ свята: у Дніпрі невідомі зруйнували Ханукію та потрапили на камери спостереження

Источник материала
Поделиться сюжетом