На Львівщині викрили злочинну групу на масштабному збуті прекурсорів
На Львівщині викрили злочинну групу на масштабному збуті прекурсорів

На Львівщині викрили злочинну групу на масштабному збуті прекурсорів

Двох львів’ян віком 29 та 27 років, які незаконно зберігали та збували прекурсорів на території Львова та області, викрили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно із слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

29 листопада було проведено санкціоновані обшуки за місцем проживання організатора та місцях можливого зберігання прекурсорів у Львові та області.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили бочки та пластикові ємності із вмістом рідини з різким запахом, ззовні схожої на прекурсори, загальною вагою близько 1100 літрів, зіп-пакет та паперовий згорток із вмістом речовини рослинного походження, ззовні схожої на наркотичний засіб «канабіс», пристрої для вживання наркотичних засобів, шприці з прозорою речовиною, а також комп’ютерну техніку, чорнові записи та інші речові докази протиправної діяльності.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Источник материала
Поделиться сюжетом