Ще один нардеп заявив про вихід з парламентської фракції «слуг народу»
Ще один нардеп заявив про вихід з парламентської фракції «слуг народу»

Ще один нардеп заявив про вихід з парламентської фракції «слуг народу»

Народний обранець розкритикував чинну владу за ганебні, на його думку, кадрові призначення
фото: скріншот з відео

Про своє рішення народний обранець заявив з трибуни Верховної Ради

30 листопада під час пленарного засідання Верховної Ради України нардеп від партії «Слуга народу» Роман Соха заявив про свій вихід з парламентської фракції цієї політичної сили. Пряму трансляцію засідання здійснює телеканал «Рада»

Політик зазначив, що підтримував кандидатуру володимира Зеленського на президентських виборах та долучився до формування «Зекоманди» у Запоріжжі, оскільки вірив у задекларовані Зеленським обіцянки завершити епоху кланово-олігархічної системи, викорінити політичне кумівство і корупцію, завершити «епоху бідності» тощо.

«Пане президенте, ви обіцяли, що в наших рядах будуть нові обличчя, люди, які ніколи не були в політиці, які не є дотичні до «схем» і не грабували країні», – наголосив народний обранець.

Роман Соха додав, що прийняв рішення про вихід з фракції «Слуги народу», а «останньою краплею» при прийнятті цього рішення для нього стало призначення Ігоря Шурми, колишнього функціонера проросійського «Опозиційного блоку», на посаду заступника голови офісу президента.

Нагадав Соха і про інші, ганебні, на його думку призначення, зокрема, іншого заступника керівника Офісу президента Олега Татарова та «лобіста Харківських угод Руслана Демченка».

«Цих людей не маж бути на державних посадах», – підсумував Роман Соха.

Источник материала
Поделиться сюжетом